Henrik Normann ''Edekabeli'' eel: mida tuntum tegelane, seda lihtsam on teda parodeerida

uudised.ee

Aastavahetuse oodatum huumorishow jõuab seekord vaatajateni juba kahekümnendat korda. Kuigi Lennart Meri ütles, et Eestile on kombeks üks president korraga, vallutab Henrik Normann seekord Edekabeli juubelisaatele kohaselt lausa kahe presidendina. Püüdsime ta Edekabeli võtete vahel kinni, et rääkida lähemalt, kuidas näitleja ennast tunneb ja milliseid tuntud staare võib sel korral ”Edekabelis” näha.

Sel korral tuleb külla hulgaliselt möödunud aastal tähelepanu äratanud telenägusid, seltskonnatähti ja poliitikuid. Üheks vihjeks võib ka öelda, et mis juhtub, kui Kaja Kallas satub poissmeeste peole? Tegu on juubelisaatega ja selle aja jooksul on Henrik Nromann parodeerinud hulgaliselt erinevaid persoone. ”Rekordaastad on olnud 28 ja 32 erinevat karakterit ühes saates. Selle aja jooksul olen kehastanud nii palju erinevaid rolle, et ei jõua ühessegi armuda,” rääkis Normann.

Ta tunnistab, et on karaktereid, mis on ägedamad ja tulevad tal kindlasti paremini välja. ”Mida tuntum tegelane, seda lihtsam on teda parodeerida. Kuid minu karakterite vahetus käib väga kiirelt ja kogu filmimine võtab aega nii 3-4 päeva. Seega peab olema ettevalmistus väga hästi tehtud,” teeb Normann ülevaate.

Henrik Normann annab ka vihjeid, keda ta sel aastal parodeerima hakkab. Vaata lähemalt videost:

Kommentaarid puuduvad