Vangiminek kui auga väljateenitud puhkus: aasta skandaalseima intervjuu tiitel läheb Kalvi-Kallele!

uudised.ee

Selle aasta üks meeldejäävamaid hetki on kindlasti see, kui TV3 eetrisse jõudis palju kõneainet pakkunud tõsielusaade “Poissmeeste pidu”, mille üks antikangelane oli varasemalt saatest “Prooviabielu” tuntud Kalvi-Kalle. Kuna noortalunik oli korduvalt seadusega pahuksisse sattunud, tuli tal ka suunduda kinnipidamisasutusse karistust kandma. Sellele eelnevalt andis ta meie toimetusele üsnagi robustseid väljaütlemisi täis intervjuu, kus nimetas vangiminekut auga väljateenitud puhkuseks. 

Pärnu maakohus otsustas juunikuus saata aastaks vangi endise tõsielustaari Kalvi-Kalle, kes peeti kinni Raplamaal väikebussi roolist ilma juhtimisõigust omamata. Kalvi-Kalle Kruusamäe tunnistati süüdi süstemaatilises mootorsõiduki juhtimises ilma juhtimisõigust omamata. Intervjuus ütles aga mees, et kurbust ta ei tunne, sest saab nautida igati väljateenitud puhkust, mida kõik endale võimaldada ei saa.

Kalvi-Kalle kogus esmalt tuntust tõsielusaatest “Prooviabielu”, kus temast sai paar Helen Kõpuga. Noored kuigi kauaks kokku küll ei jäänud, aga ühel hetkel jäi Helen lapseootele. Esialgu arvas Kalvi-Kalle, et tema on antud lapse isa, aga intervjuu käigus selgus, et nii see siiski ei ole. 

Rääkides saatest “Poissmeeste pidu”, tunnistas Kalvi-Kalle, et tal oli endiselt kõik väga hägune ja väga palju saatesalvestusest ta ei mäleta. “Kuskil basseini ääres oli midagi, kuskil tubades. Ma mäletan, kuidas ma viskasin ühe tütarlapse asjad välja, ilmselt tahtsin magada,” muheles ta. Ka saatesse registreerimine käis tal alkoholijoobes.

Kaaslast Kalvi-Kalle saatest ei leidnud. “Jumal tänatud mitte! Tüdrukutel polnud häda midagi, aga tegelt peaks isegi vabandama nende ees, mis ma kokku keerasin… vist läks alkot liiga palju,” tunnistas mees oma tehtud vigu.

Vaata 2021 aasta skandaalseimat intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad