Videointervjuu! Legendaarne Maie Parrik paneb südamele: elada tuleb korralikult

uudised.ee

Maie Parrik on legendaarne punkvanaema, kes lendas 1997. aastal komeedina Eesti muusikataevasse lauluga "Viies ratas". Aasta viimasel õhtul jõuab TV3 vaatajateni hoogne muusikaline erisaade „Kethi ja Mareki seitse meloodiat“, mille võtete vahel püüdsime Parriku kinni, et küsida, kuidas tal läheb ja millega särtsakas vanaproua tänasel päeval tegeleb.

''Ma olen ikka vahepeal esinenud ja tegelenud oma loominguga ning viiside loomisega. Laulan näiteks Nõmme lauluklubis ja samuti olen tegelenud 18 aastat ka bridži mänguga,'' rääkis Maie Parrik, kes näeb oma kõrge ea kohta näeb väga krapsaks välja. Parriku sõnul võimleb ta igapäevaselt ja paneb kõikidele südamele, et elada tuleb korralikult.

Vaata intervjuud Maie Parrikuga lähemalt videost:

„Ikka kiiremini!“ on täiesti uus hitt, mille esmaesitlus toob elevust nii stuudiosse kui ka kodudesse. Kaamerate ette astuvad särav Maie, särtsakas Taavi, DJ Heiki ja vallatud tantsutüdrukud. „Kindel on see, et Taavi Libe suudab üllatada ning Maie Parrikut näeb tuntud headuses,“ kommenteerib etteastet üks saatejuhtidest Marek Lindmaa.

Hoogne muusikaline erisaade „Kethi ja Mareki seitse meloodiat“ on TV3-s aasta viimasel õhtul kell 19.00.

Kommentaarid puuduvad