Anna-Maria Makko uue aasta ennustuste eel: kõik jätkub samas vaimus ja meile ei halastata kuskilt otsast

uudised.ee

Aastavahetusel on TV3 eetris ‘’Mida toob aasta 2022?’’ ja uue aasta põletavamatele küsimustele annavad vastuseid tippastroloogid, selgeltnägijad ja paljud teised. Vestlesime saatejuht Anna-Maria Makkoga lähemalt saate tegemistet ja sellest, kui palju on aastate jooksul ennustusi täppi läinud.

‘’Kahjuks jätkub kõik vanas vaimus, ei lõppe koroona ja majandusraskused, paraku süveneb ka inimeste üksindustunne ja depressioon. Samuti ei kao riiud ja sõjad maailmast. Võin isegi öelda, et kui ma saadet kokku panin, siis oli selline tunne nagu toimetaks eelmise aasta saatega,’’ teeb Makko ülevaate, kes on juhtinud saadet juba 11 aastat ja leiab selle ja eelmise aasta saate vahel palju sarnasusi.

Makko hinnangul on üllatav, et tegelikkuses joonistuvad erinevate ennustajate ja astroloogide arvamused kokku üheks ning moodustub kindel pilt. ‘’On ka neid, kes on väga palju asju õigesti ennustanud. Näiteks Igor Mangi astroloogilised arvutused on ikka omaette klass. Teda tasub kuulata ja ta ütles sel aastal, et teda ajab lausa õlgu võdistama see, mis meid järgmine aasta ees ootab. See tegi mind küll murelikuks,’’ rääkis Makko.

Uue aasta põletavamatele küsimustele annavad vastuseid uus tõusev täht ja tuhandete lemmik Ants Rootslane, tippastroloogid ning selgeltnägijad eesotsas Igor Mangiga, feng shui spetsialistid ja numeroloogid. Lisaks põhjalik Kirsti Timmeri taroskoop 12. tähemärgile ning ohtralt nõuandeid, kuidas oma vaimse tervisega rasketel aegadel toime tulla.

Kuid sellel aastal eristub saade just selle poolest, et selgeltnägijad annavad nõu ja nippe, kuidas ise selles kõiges tugevaks jääda. ‘’Kui on piirangud ja pandeemia, vastuseisud ja stress, siis jagavad mitmed selgeltnägijad nõu, kuidas selles kõiges ise tugevaks jääda ja aasta lõpuks ikkagi oma unistusteni jõuda,’’ avas Makko saate telgitaguseid. Ehk rohkem antakse hingepidet erinevate asjatundjate poolt, et kuidas ennast siin maailmas mitte ära kaotada.

Kuigi Anna-Maria Makko on aastaid koostööd teinud Eesti tipp selgeltnägijatega, pole ta endale ennustada lasknud. ‘’Kui inimesed arvavad, et ma igal aastal lasen endale kaarte laduda või küsin midagi isiklikes huvides, siis vastus on kindel ei. Ma arvan, et kui inimene seda laseb isegi teha, siis kindlasti ei tohi jääda ennustusse kinni, isegi kui see ei ole kõige parem,’’ sõnas Makko.

Samuti astub saates üles müstik Ants Rootslane, kes on viimasel ajal väga palju tuntust kogunud. ‘’Ants lahkab, kuidas üksindustundega toime tulla ja kuidas murda ennast vihast välja. Kui sa üritad võidelda kõigele vastu, mis ümbruses toimub, siis tihtipeale on suur osa sellest paratamatus. Ta annab nippe, kuidas jääda selles kõiges hingeliselt terveks, ehk tuleb sellist psühholoogilist nõu ka tema poolt,’’ avas Makko saladuseloori saate eel.

Kuigi 2022. aasta ei tule ennustuste kohaselt üdini positiivne, peab ikkagi meeles pidama, et muutustega tuleb ka kohaneda ja iseennast hoida. ‘’Ma tahan öelda veel seda, et ega sellesse ennustusse ei saa kinni jääda. Ei tohi niimoodi mõelda, et mitte midagi ei saa muuta. Võtame seda ikka meelelahutusena ja igaüks on ikka ise oma õnne valaja ja saatuse sepp,’’ sõnas Makko.

''Mida toob aasta 2022?'' on TV3 eetris juba homme, 31. detsembril kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad