Marek Lindmaa sai enda käsutusse tõeliselt erilise asja: ma olin esimene Eestis, kes selle sai!

uudised.ee

Homme õhtul on oodata TV3 kanalil tõelist meelelahutust, sest ”Kethi ja Mareki seitse meloodiat” saadab lustakalt vana aasta ära. Püüdsime võtteplatsilt kinni saatejuhi Marek Lindmaa, kellel palusime mööduvat aastat meenutada ja ühtlasi avaldas ta ühe üllatava detaili.

Marek Lindmaa sõnul on olnud tal 2021. aasta eelkõige iseenda tundmaõppimise aasta. ”Väga tore ja seikluslik aasta. Rohkelt uusi väljakutseid ja 2021 on olnud ka õppimise aasta, eelkõige iseenda. See ei ole selline vaimne teekond, vaid lihtsalt selline tore õppimine igas valdkonnas,” rääkis Lindmaa.

Pühad on Marek alati perekonnaga. ”Mul on kaks õde ja üks vend ning meil on kolme peale kuus last. Kui me kogu perega kokku saame, siis on korralik Itaalia perekond,” avaldas ta. Kogenud saatejuht ei tee saladust, et ta on ka paras tehnikahull. Kuula lähemalt videost, millise tehnilise asja ta sai kätte kõige esimesena Eestis.

Kommentaarid puuduvad