Teletöös pettunud Hannes Võrno: puudub saade ja telekanal, kus ma tahaks töötada

uudised.ee

“Mu nõudmised elule on täiesti teised kui kakskümmend aastat tagasi. Enam ei vaja ma midagi kallist ega värvilist, tahan vaid rahu ja mõnu,” sõnab hinnatud meelelahutaja Hannes Võrno Kroonikale antud intervjuus.

 Ta on end mõnusalt sisse sättinud oma koduateljees. Pärast abiellumist Cordeeliaga ja poeg Vincenti sündi sai Hannesest kunstnik, kes elatub oma töödest. Teletöös on ta pettunud. Millise plaani järgi Hannes edasi tegutseb? Kavatseb ta oma poolteise­aastast poega maalida? Soovib naasta televisiooni, mis valjult karjub särava karismaga intervjueerija järele? Avada lõpuks isikunäituse Eestis?

“Televisioonis on põhiküsimus organisatsioonide sisemises väärikuses – kuidas nad käituvad oma töötajatega, kas oskavad neid väärtustada,” sõnas ta.

Loe täispikka intervjuud Hannes Võrnoga lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad