TOP 10! Müstika, seks ja skandaalid: just need olid 2021 aasta kõige loetumad uudised

uudised.ee

Aasta 2021 on kohekohe lõppemas ja nüüd on õige hetk teha põgus ülevaade uudistest, mis meie portaalis sellel aastal kõige enam lugejaid kõnetasid. Vaadates top 10 eim loetumaid lugusid, võid täheldada, et populaarsed teemavaldkonnad olid emotsiooniderohked lood meie enda inimestest, müstika, saade "Eesti otsib superstaari" ja šokeerivad väljaütlemised. Lugude vaatajanumbrid on võetud seisuga 31.12.2021 kell 11.

10. koht: "Uskumatu! Mendi-Anna läbis imelise kaalukaotuse ja on tänaseks tundmatuseni muutunud"

TV3 sarjadest „Tantsi tagumik trimmi“, „Anna otsib meest“ ja „Ment“ sai tuule tiibadesse Anna Jankelevitš, kes läbis tänavu imelise muutumise. Anna andis ka intervjuu oma uue välimuse kohta ning jagas oma teekonda kaalu langetamisel. Vaata lugu SIIT!

9. koht: "Epp Kärsin avaldas tüüpilise vea, mida mehed voodis teevad: naiste jaoks on see kõige hullem asi üldse!"

Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" oli külas naudingute ekspert Epp Kärsin, kes paljastas ühe huvitava detaili seksuaalelu ja seksuaalsuse kohta, mis justkui tundub iseenesest mõistetav, aga mille paljud jätavad tihti hoopis unarusse. Vaata lugu SIIT!

8. koht: "Selgusid kaks vaktsiini, mille tõhusus koroona vastu on teistest nõrgem"

Kuigi vaktsiinid kaitsevad üldjuhul raske haigestumise ja haiglasse sattumise eest, selgus statistikast, et AstraZeneca ja Jansseniga vaktsineeritute kaitse on mRNA vaktsiinidest – Pfizerist ja Modernast – proportsionaalselt nõrgem. Vaata lugu SIIT!

7. koht: "Emotsionaalne ülestunnistus! Helen Kõpp avaldas oma esiklapse sünnitunnistuse: isa pole Kalvi-Kalle"

TV3 veebiportaal teeb rubriiki Teleretro, kuhu kogume kokku infot tuntud inimeste ja saadete kohta. Ühe loo kajastuse järel võttis meie toimetusega ühendust Helen Kõpp, kelle sõnul on meedias jäänud vale mulje tema lapse isast ja kajastatud pole õiget informatsiooni. Noor naine kinnitas meile, et tema esiklapse isa pole Kalvi-Kalle ja soovis suu puhtaks rääkida, kuna antud teema on tema jaoks valus ning tal on tekkinud tunne nagu võitleks tuuleveskitega. Vaata lugu SIIT!

6. koht: "Selgeltnägija Marilyn Kerro kõhe ennustus: tulemas on suur koroonalaine" 

Hinnatud selgeltnägija Marilyn Kerro pani kevadel tarokaarte ja vaatas, milliseks kujuneb Eestis eesootav suvi ja sügis. Vaata lugu SIIT!

5. koht: "Getter Jaani uus välimus ehmatas staarisaate kohtunikke: murelikuks teeb 16-aastane, kes näeb välja nagu 36-aastane"

Verinoor Getter Jaani esines superstaarisaates kohtunikele looga "Cruella de Ville", mis pärineb filmist "101 dalmaatsiakoera". Kuivõrd lauljatar oli ise tol hetkel vaid 16-aastane, rabas ta lavale astudes uue ja muutunud välimusega, mille peale ütles Mihkel Raud, et poleks neiut äragi tundnud. Vaata lugu SIIT!

4. koht: "Kuula originaalesitust! Birgit Sarrap ütles pisarsilmis, et Maribeli seade rikkus tema jaoks olulise laulu"

Ühe "Eesti otsib superstaari" finaalsaate teema oli "See laul on Sulle". Ehk noored pidid pühendama oma esituse olulisele inimesele. Finalist Maribel Vääna esitas loo oma kallile õele ja ta valis Walt Disney multikast ''Coco'' väga liigutava pala ''Pea meeles mind''. Kui teised kohtunikud jagasid Maribelile kiidusõnu, siis Birgit ütles pisarsilmis, et tema jaoks rikkus see seade olulise tähendusega laulu. Vaata lugu SIIT!

3. koht: "Šokeeriv video! Venemaa ''Selgeltnägijate tuleproovis'' osalenud Antoninat tabas intervjuu ajal ilmutus" 

Sügisel alustas uut hooaega Venemaa „Selgeltnägijate tuleproov“. Eestlaste seas populaarses saates sai sel korral kaasa elada ka Eesti tervendaja Antonina Kersnale. Kohtusime ravitsejaga, et rääkida lähemalt, kuidas ta avastas endas tervendaja võimed, millega ta oma päevi sisustab ja millist olukorda ta ennustab kümne aasta pärast. Vaata lugu SIIT!

2. koht: "Südamlik hetk! TV3 tegi juubilar Kristjan Jõekaldale äärmiselt erilise kingituse" 

14. septembril tähistas elav telelegend ja armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda oma 50. sünnipäeva, mille puhul tegi TV3 talle südamliku kingituse - tema omanimeline pink! Vaata lugu SIIT!

1. koht: "Perekond kolis koos imikuga lumisesse metsa elama: koduks põhjata telk, joogiveeks sulanud lumi" 

Alates jaanuarist on televaatajatel põnev võimalus kaasa elada Marek Lindmaa käe alla valminud esimesele dokumentaalsarjale „Imikuga metsas“.  TV3 teisipäevaõhtutes rullub lahti imeilusate Eesti looduskaadritega doksari ühest erakordsest lapsekasvatamise loost.​ Kas suurim mugavus on mugavuste puudumine? Vaata lugu SIIT!

Kommentaarid puuduvad