Maie Parrikule Taavi Libe saated ei meeldi: seal on vaid negatiivsed vanamehed, kes elavad kehvades tingimustes

uudised.ee

TV3 meelelahutuslikus aastavahetuse erisaates “Kethi ja Mareki seitse meloodiat” andsid ühise intervjuu legendaarne Maie Parrik ja saatejuht Taavi Libe, kellele muuhulgas Maie üsna kriitilise hinnangu andis. Lisaks rääkisid Libe ja Parrik, kuidas sündis nende ühine lugu “Ikka kiiremini”. 

Maie Parrikut teab laiem üldsus tänu laulule “Viies ratas”, aga rohkem pole temast eriti kuulda olnud peale seda. “Olen kogu elu elanud Tallinnas Nõmmel, nii et mul pole kolimisi ega probleeme olnud,” sõnab Parrik.

Taavi jaoks oli 2021 tõusude ja mõõnadega, aga praegu läheb mehel hästi. “Ma olen aasta lõpuks saanud ühe asja selgeks – tasub ümbritseda end nende inimestega, kellega sa tõesti tahad suhelda. Ma olen seda teinud ja teinud täpselt seda, mida ma tahan, muuhulgas üks nendest inimestest on ka Maie,” meenutab Taavi möödunud aasta oluliseimat õppetundi. 

“Mina olen küllaltki ebamusikaalne inimene ehk ma vajasin enda kõrvale kogemust. Kuna ma tahtsin naisterahvast, oli võimalik võtta Kihnu Virve, aga kuna ta on kaugel, oligi järgmine valik Maie,” kirjeldab Taavi, kuidas sündis tema ja Maie ühine etteaste. 

Taavi enda saadetele annab Maie aga üsna karmi hinnangu. “Need ei meeldi mulle, sest Taavi teeb saateid sellistest inimestest, kellel on elu juba pahupidi läinud ja kes on omadega orkis. Minule need saated ei meeldi! Kui ta teeks positiivsetest inimestest, kes on õnnelikud ja kelle elu on tore, siis ma vaataksin neid. Taavil on kõik negatiivsed vanamehed, kes elavad kehvades tingimustes ja pole tegu ega nägu,” kritseeris Parrik Taavi loodud “Märgatud Eestis” saadet.

Vaata täispikka intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad