Grete Paia jagas aastavahetusel imelist kaadrit: armastus võidab alati!

uudised.ee

Grete Paia jagas sotsiaalmeedias lummavat videot oma vanavanematest, kes tähistasid kuldpulma ja säravad tänase päevani nagu värskelt armunud noorpaar. 

”Muidugi ei ole nende teekond ainult lust ja lillepidu olnud, vaid sel ühisel teel on valatud ka pisaraid, on olnud kaotusi ja võite, nuttu ja naeru, pettumust ja andeksandmist. Kuid mis peamine, alati on leitud probleemidele ja muredele ühiselt lahendus. On vaeva nähtud ühise eesmärgi nimel ning osatud hinnata ja hoida seda, mis tegelikult elus oluline on. Armastus võidab alati,” kirjutas lauljatar postituse juurde.

Vaata lummavat videot ja postitust lähemalt siit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Paia (@gretepaia)

Kommentaarid puuduvad