Taavi Libe suurim õppetund: oma probleemidega tuleb tegeleda, mitte oodata, et need üle lähevad

uudised.ee

Aasta 2021 on tänaseks jäänud selja taha ja eriti pöörane oli see saatejuht Taavi Libe jaoks, kes jõudis palju saavutada nii ereaeluliselt kui ka tööalaselt. Uurisime mehelt, mida jääb ta möödunud aastast kõige enam meenutama ja mida uut loodab ta aastalt 2022.

Kui vaatad tagasi aastale 2021, kuidas sul kokkuvõttes läks? 

Hinnangute andmise asemel tooksin esmalt välja, et tegemist oli erakordselt intensiivse aastaga, mis ühest küljest väsitas, aga teisest küljest hoidis ka mõnusalt tegevuses.

Mis olid sinu kõige eredaimad ja madalaimad hetked? Mida võiksid meenutada ka kümne aasta pärast?

Karjääriga seotud tegevustest tegi rõõmu see, et teletegemises olen ma enda kohta otsiva kollanoka tasemelt jõudnud oma rajale, kus ma tunnen end mugavalt ning mis läheb õnneks igal nädalal vähemalt 100 000 inimesele piisavalt korda, et sellele tund oma elust kulutada. Sellega seoses tänan siiralt Märgatud Eestis saate tiimi, kelleta poleks see võimalik. Lisaks oli tore naasta raadiotööle ja seda esimest korda elis Raadio 2s ehk jaamas, mida ise olen lapsest saadik kuulanud ning kus on erakordselt kokkuhoidev toimetus. Viimasena tooksin välja selle, et pika pausi järel sain teha spordikommentaatori tööd ning õnnelike kokkusattumuste tõttu avanes mul esimest korda elus võimlus vahendada televaatajatele eestlaste olümpiavõitu. Isiklikus plaanis oli ere hetk mõistagi abiellumine.

Madalaim hetk oli seotud sellega, kui sattusin isiklike probleemide eiramiste ja sellega seonduvate rumalustega seoses meediaskandaali, mis tekitas minu lähedastele ebameeldivusi.

Raske on öelda, mida kümne aasta pärast meenutada. Pigem soovin, et kümne (või ka 20 või 30) aasta pärast jagub mul oidu tolle hetke olevikku suhtuda uudishimulikult ja avatud meelega ning mitte muutuda kibestunud nostalgikuks, kes suudab iga asja peale poriseda, et kus alles meie omal ajal tegime...

Mis on suurim õppetund, mille sa möödunud aastast endaga kaasa võtad?

Peamine õppetund on see, et enda probleemidega tuleb tegeleda ning mitte oodata, et need üle lähevad. Seda igal elu tasandil.

Kas sa annad ka uusaastalubadusi? Miks?

Uusaastalubadusi kui selliseid pole kunagi andnud. Lihtsalt puudub selline harjumus. Kui olen endale või kellelegi teisele midagi lubanud, siis see ei ole kunagi sõltunud kuupäevast.

Millised on sinu lootused ja unistused aastaks 2022?

Isiklikus plaanis olen jõudnud seisu, kus puutun igapäevaselt sisuliselt kokku ainult selliste inimestega, kellega on mõnus koos olla ning midagi teha. Üritan jõudumööda sama liini jätkata.

Kommentaarid puuduvad