Lisatud lauljanna kommentaar! “Edekabelis” parodeeriti staarisaate finalisti Maribel Väänat

uudised.ee

Aastavahetuse oodatuim huumorishow jõudis seekord vaatajateni juba kahekümnendat korda. Külas oli hulgaliselt möödunud aastal tähelepanu äratanud telenägusid, seltskonnatähti ja poliitikuid. Seekord võttis Henrik Normann ette ühe staarisaate tuntuima osaleja ja finalisti Maribel Vääna.

Antud sketš tekitas aga mitmetes televaatajates pahameelt, sest nende hinnangul läks Normann lauljanna parodeerimisega liiale, vihjates korduvalt, et Maribel ei pea viisi. Maribel ise aga Normanni peale viha ei pea ning oli antud sketšist teadlik juba varem.

“Normanni paroodia oli väga äge! Minu meelest oli väga ägedalt tehtud,” jääb lauljanna positiivseks. “Hindan tema puhul just seda, et ta suutis halva heaks teha. Tal on must huumor ja see on äge kui seda hästi ja õigesti välja mängida,” räägib Maribel.

“Mul on väga, väga uhke tunne, et selline inimene mind järgi tegi ja nii ägedalt!” lisab ta.

Loe pikemalt portaalist sky.ee

Aastavahetuse oodatuim huumorishow jõudis seekord vaatajateni juba kahekümnendat korda. Külas oli hulgaliselt möödunud aastal tähelepanu äratanud telenägusid, seltskonnatähti ja poliitikuid. Seekord võttis Henrik Normann ette ühe staarisaate tuntuima osaleja ja finalisti Maribel Vääna.

Antud sketš tekitas aga mitmetes televaatajates pahameelt, sest nende hinnangul läks Normann lauljanna parodeerimisega liiale, vihjates korduvalt, et Maribel ei pea viisi. Maribel ise aga Normanni peale viha ei pea ning oli antud sketšist teadlik juba varem.

“Normanni paroodia oli väga äge! Minu meelest oli väga ägedalt tehtud,” jääb lauljanna positiivseks. “Hindan tema puhul just seda, et ta suutis halva heaks teha. Tal on must huumor ja see on äge kui seda hästi ja õigesti välja mängida,” räägib Maribel.

“Mul on väga, väga uhke tunne, et selline inimene mind järgi tegi ja nii ägedalt!” lisab ta.

Loe pikemalt portaalist sky.ee

Kommentaarid puuduvad