Franz Malmsten avameelselt: pideva aja- ja tähelepanupuuduse tõttu võib kannatada kogu perekond

uudised.ee

Franz (22) peab silmas tunamullust suve, mil teda oodati mängima lausa kolme filmi. Üks neist oli peatselt kinodes linastuv Oskar Lutsu „Soo“, kus noormehel on täita peaosa. Ent kõige enam jäi talle meelde sünnipäev, 7. september, vahendab Naisteleht.

Eestis leidub mitmeid näitlejate dünastiaid, ometi pole vist ükski neist nõnda pikalt kultuurilukku kanduv kui Franz Malmsteni oma. Näitlejad on isa Mait, olid vanaisa Rein ja vaarisa Franz, näitleja on ema Harriet Toompere, aga ka onu Hendrik, onupoeg Hendrik, sama ametit pidasid vanaisa Hendrik ja vanaema Maie. Franz tunnistab, et meenutab lapsepõlvepiltidel hämmastavalt oma emapoolset vanaisa Hendrikut noorena.

Töö näitlejana eeldab, et ennelõunal algav proov kestab õhtu hakuni, seejärel on mõni tund vaba aega ning algab õhtune etendus. Kuna töö on tihtilugu emotsionaalselt kurnav, ei pruugi uni enne varahommikut tulla ning mõistagi võib pideva aja- ja tähelepanupuuduse tõttu kannatada kogu perekond. Isegi kohalikul teatrimaastikul olijate peredest leiab lugusid, kus näitlejate lastest on võrsunud hoopis tõelised sulid. „Selliseid juhtumeid on tõesti palju ja üle maailma. Minul on hästi läinud. Ainus minu vanematele tehtud mööndus oli, et ma ei pidanud lasteaeda minema varahommikul, vaid lõunasöögiks. See omakorda vabastas mind eluaegselt lõunauinakust,“ muigab Franz.

Loe täispikka refereeritud artiklit lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad