Mis juhtus? Tuntud blogija Paljas Porgand hülgas oma brändi ja tegutseb uue nime alt

uudised.ee

Paljas Porgand on tänaseks nimi, mida teab pea igaüks - kunagi trenni tegemist ja tervislikku toitumist propageerinud suunamudija on tänaseks võtnud kardinaalselt teistsuguse suuna ja ka tema loodav sisu keskendub hoopis vaimsele poolele. Nüüd on aga selgunud jahmatav tõsiasi - brändi Paljas Porgand enam ei eksisteerigi, vaid tänaseks esineb Cassia Shakti Šamotailo (varasemalt Merilin Taimre) hoopis teise nime alt. 

Paljas Porgandi blogis on tehtud esimesel jaanuaril postitus, mis viitab, et suunamudija soovib alustada täiesti värskelt ja uue nime alt. See tähendab, et tema varasema brändiga on tehtud lõpparve ja edaspidi leiab tema sisu Untainted Nomad alt. Muutunud on nii tema blogiaadress kui ka Instagrami konto

Paistab, et suunamudija uueks eesmärgiks on valgustada oma jälgijaid spirituaalsel viisil ja julgustada neid astuma samme oma parima Mina suunas. Lisaks viitab Cassia rahvusvahelisusele ehk et edaspidi ei kirjuta ta enam mitte eestikeeles, vaid "maailma keeles" ehk inglisekeeles. 

Vastuoluline blogija on korduvalt sattunud kriitikute hambusse oma tervisealaste väljaütlemiste ja tõekspidamistega. Muuhulgas on blogija korduvalt esinenud ka vaktsiinivastaste väljaütlemistega ning ise kritiseerinud vähipatsientide ravimeetodeid. 

Muutustele viitab blogija ka oma viimases Instagrami postituses:

Kommentaarid puuduvad