Äge! Tallinna Raekoja platsile kerkib taaskord võlumets

uudised.ee

Tallinna Raekoja platsist saab võlumets, mis avatakse neljapäeval kell 17 vokaalansambli Noorkuu tasuta kontserdiga.

Pühapäeval viimast päeva tegutsenud jõuluturu asemele kerkiva võlumetsa avatuks kuulutaval tunniajasel kontserdil tulevad ettekandele tuntud palad populaarse a capella grupi repertuaarist - nii eesti kui välismaiste lugude töötlused ning eesti hittlood läbi aegade. 

„Raekoja plats ei jää ka pärast jõuluturu lõppu tühjaks. Vastupidi, seal sünnib nagu ka eelmisel aastal omamoodi väike ime – platsile kerkib säravate kuusesalude, metsloomade ja lumepallidega võlumets. See kõik pakub peredele jätkuvalt pühaderõõmu ja võimalust saada linnas jalutades osa talvemaagiast,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.  

Teisipäeval annab jõuluturu meeskond korrastatud Raekoja platsi üle ning seejärel algab kuusesalude paigaldamine. Neljapäevaks võtavad valguskettidega kaunistatud kuuskede vahel koha sisse tulede säras loomad ja lumepallid. Võlumets on avatud jaanuari lõpuni.

Sissepääs üritusele on vaba ja ei eelda praegu kehtivate reeglite kohaselt Covid19-tõendi kontrollimist. Siiski kutsub linnavõim käituma mõistlikult ja ohutult.

Kommentaarid puuduvad