Eda-Ines Etti avaldas, millest ta kõige enam praegu puudust tunneb: ma unistan sellest!

Eile kogunes aasta kauneima tänugala „Eestimaa uhkus“ žürii, et üle vaadata rahva poolt saadetud vihjed heategijate kohta. Püüdsime kinni ühe žüriiliikme Eda-Ines Etti ja uurisime temalt, mida arvas ta tänavuste kangelaste lugudest ja millised tuuled puhuvad tema eraelus.

Lauljanna sõnul tekkis neil lugude valimisel tugev arutelu, ent päris vaidlema omavahel ei mindud. "Tegelikult tahaks kõikidele nendele kandidaatidele tänu edasi saata. Mind alati puudutavad just need lood inimestest, kes aastaid selle abistamisega tegelevad, sest väga tihti juhtub see, et me kangestume, kui keegi päriselt vajab abi. Näiteks ma ei tea, kuidas ma ise käituksin sellises olukorras," räägib Eda-Ines, et teda inspireerivad just erinevad päästmisolukorrad.

Ise aga jääb ta märksa tagasihoidlikumaks. "Ma ei saa ennast pidada selliseks heategijaks, nagu "Eestimaa uhkusel". Ma ei ole selliseid heategusid teinud ja mul on väga suur arenguruum," tunnistab ta ausalt.

Lisaks avaldas Ines saladuskatte all, et loodetavasti on temalt peagi oodata ka uut loomingut. Millal aga, see jääb hetkel veel saladuseks. "Üha rohkem ja rohkem leian ma end klaveri tagant," õhkab ta.

Millest Ines aga praegu kõige enam puudust tunneb ja mida soovitab ta vaadata Netflixist, vaata juba videost!

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3768207[/embed]

Kommentaarid puuduvad