Siiri Sisaski hoovis elas kolm aastat võõras olend: nüüd saime lõpuks sina peale

Eile kogunes aasta kauneima tänugala „Eestimaa uhkus“ žürii, et üle vaadata rahva poolt saadetud vihjed heategijate kohta. Püüdsime kinni ühe žürii liikme Siiri Sisaski, kes rääkis, kuidas tema koduhoovis pesitses kolm aastat üks võõras loomake.

Esmalt uuriti lauljalt, kas teda võiks näha ka tänavusel noorte laulupeol laulukaare all laulmas. "See ei ole minu otsustada ja keegi minuga ühendust pole võtnud," tunnistab ta ja lisab, et kui see pakkumine siiski tulema peaks, teeks see talle rõõmu. "See on selline koostöö, millele mitte keegi ei saaks ei öelda!"

"Eestimaa uhkuse" lood läksid Sisaskile kõik hinge ja lood olid tema arvamusel ühtviisi head. "Heategusid võrrelda on omamoodi patt ja seda ei tohiks teha. Meie ümber elab väga palju häid inimesi, mida me isegi ei tea. Minu poolt kõigile tänu, kes on aidanud seda ühiskonda paremaks teha," ütles laulja.

Rääkides tema enda tehtud heategudest, avaldas laulja, et üllatavalt on viimased kolm aastat tema koduhoovis elanud üks metsik kass. "Nüüd alles saime lõpuks sina peale! Mul on tunne, et see kass on elanud väga suure trauma üle, sest ta on inimeste suhtes ülimalt pelglik. See oli meil vastastikkune heategu, sest tema tuli lõpuks minu juurde tuppa ja minul oli see tuba, mida pakkuda," rääkis ta.

Vaata täpsemalt videost!

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3768227[/embed]

Kommentaarid puuduvad