Armastatud näitleja Bob Saget suri 65-aastasena

Tuntud koomik, “Lastega kodus” staar ja näitleja Bob Saget on meie seast lahkunud vaid 65-aastaselt. Mees leiti pühapäeval surnult Florida osariigis asuvast Ritz-Carltoni hotellist. Vaid mõned tunnid varem esines ta oma stand-up show‘ga publikule. Vahetult pärast selle lõppu tegi ta ka Instagrami postituse, mis jäi tema viimaseks.

Sageti surnukeha leidsid hotellitöötajad näitleja toast pühapäeva pärastlõunal. Rohkem detaile tema surma kohta pole hetkel avalikustatud. “Hetkel ei ole informatsiooni selle kohta, mis võis tema surma põhjustada, kuid politsei pole leidnud midagi, mis vihjaks, et tegemist oli narkootikumide või kuritööga,” vahendab TMZ.

Sageti perekond tegi mõned tunnid pärast tema surma avalduse. “Ta oli meie jaoks kõik ja me tahaksime, et te teaksite, kui palju ta oma fänne, esinemisi ja erinevate inimrühmade naerutamist armastas. Kuigi me soovime privaatsust sellisel hetkel, siis me kutsume teid üles, et te mälestaksite koos meiega seda armastust ja naeru, mis ta meile kõigile tõi,” seisab avalikus kirjas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob (@bobsaget)

Kommentaarid puuduvad