Kas tunned ära? Kethi Uibomägi läbis stiilimuutuse ja kehastus tuntud eesti muusikuks

uudised.ee

Särav laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi käis nädalavahetusel oma sõbranna sünnipäeval, ent imekauni peokleidi asemel kandis ta hoopis teistsugust kostüümi. Nimelt väisas lauljatar pidu hoopiski mehena ja kehastus armastatud muusikuks Mihkel Rauaks!

Kethi sõnul oli peol inimesi, kes ei saanudki aru, et tegemist oli temaga. "Minu jaoks oli põnev tunne kogeda mismoodi suheldakse ja suhtutakse minusse, kui persooni, kui ma näen välja nagu mees. Ja see tulemus on hämmastav- rohkem aukartust, lugupidamist, distantsi, palju meeldivaid vestluseid," kirjeldab ta Facebooki postituses, kuidas ta koges hoopis teistmoodi suhtumist ja käitumist.

"On väga suur erinevus, kas sünnid siia ilma naise või mehena," tõdes ta. Lisaks kiitis Kethi oma grimmikunstnikku Liina Pihelit, kes selle suurepärase tööga hakkama sai.

Kethi jagas kelmikat klõpsu ka Instagramis, kus tema välimust kommenteeris vanameister Raud ka ise: "mhm, umbes täpselt selline ma olen. much appreciated (hindan seda väga - toim.)"

Vaata fotosid Kethist Mihkel Rauana!

Kommentaarid puuduvad