Tohoh! Vandeadvokaat Robert Sarv unistab elust soojas Hispaanias: tahaks ehitada oma kogukonna

uudised.ee

Vandeadvokaat Robert Sarv andis sotsiaalmeedias teada, et soovib rajada Hispaaniasse eestlaste kogukonna. „Võib eeldada, et välja suremas kohalik kogukond ja omavalitsus meid ära ei aja või diskrimineerima ei hakka. Pole ka testimist, passe ja muid sajandi ärielemente,“ avaldab ta.

Sarv tegi oma Facebooki lehel üleskutse, et tema eesmärgiks oleks üles ehitada väikelinn. „Selline mõnus koht, kus elektriarved ei tee tuju mõruks, linnapildis on rohelust rohkem kui betooni, ja kõikjale saab jala või rattaga, kus inimesed on võrdsed."

Sarve hinnangul on sõnul on just väikelinnades võimalik vältida mõttetult ülehinnatud kinnisvara, tänapäeva vajadustele mittevastavat infrastruktuuri, saastet, raiskamist, valeuudiseid ja massipropagandat.

„Ehitada üles ise tervete inimeste linn ja kogukond. Võib eeldada, et välja suremas kohalik kogukond ja omavalitsus meid ära ei aja või diskrimineerima ei hakka. Pole ka testimist, passe ja muid sajandi ärielemente. Seal on üliodav kinnisvara, moodsad ühiskasutuse teenused, tänapäeva parima teadmise järgi loodud infrastruktuur (rohelust rohkem kui betooni; kus kõik on tõesti jalakäijasõbralik, mitte pole see sõbralik vaid paberil või valimislubadustes; kus ei ole üleujutusi, sest vananenud kanalisatsioon ei suuda vett vastu võtta või kus kaugküttetrassid muru soojendavad; energiakulu on väiksem toodetust; roheline energia ja puhas loodus; null riigiaparaati ja bürokraatiat,“ kirjeldab Sarv.

Kommentaarid puuduvad