20 aastat “Kiireid ja vihaseid”! Vaata, kuidas on peanäitlejad aja jooksul muutunud

uudised.ee

"Kiired ja vihased" on ilmselt üks maailma tuntumaid ja edukamaid filmifrantsiise, mis on tänaseks kinopublikut hullutanud juba enam kui 20 aastat. Filmisaaga viies osa "Kiired ja vihased 5" on ka täna kell 21 TV3 ekraanil ning selle puhul teeme väikse ülevaate peategelastest. Kes on aja jooksul välimuselt kõige enam muutunud ja kellele pole ajahammas üldse külge hakanud?

"Kiirete ja vihaste" kõige esimene film jõudis kinodesse aastal 2001 ehk sellest on möödas enam kui 20 aastat. Frantsiisi kõige viimane film, "Kiired ja vihased 9" oli kinodes möödunud aasta suvel. Fännidel ei tasu aga muretseda, sest stuudiod on juba lubanud filmisaagale uusi osi!

Vin Diesel ehk Dominic Toretto

Michelle Rodriguez ehk Letty Ortiz

Paul Walker ehk Brian O'Conner (näitleja suri 2013 aastal)

Jordana Brewster ehk Mia Toretto

Dwayne "The Rock" Johnson ehk Agent Luke Hobbs (liitus frantsiisiga aastal 2011)

Jason Statham ehk Deckard Shaw (näitleja liitus frantsiisiga aastal 2015)

Kõikide fotode allikas: IMDb

"Kiired ja vihased 5" on TV3s täna kell 21!

Alates sellest ajast, kui Brian O'Conner (Paul Walker) ja Mia (Jordana Brewster) tüdruku venna Dom Toretto (Vin Diesel) vangistusest vabastasid, on nad põgenenud üle mitme riigipiiri, et pääseda võimude käest. Nüüd on nad aetud nurka Rio de Janeiros, kus peavad ette võtma veel ühe tööotsa, et lunastada oma vabadus. Nad panevad tippautojuhtidest kokku seninägematu meeskonna, mille liikmete ühiseks vaenlaseks on nende surma sooviv räpane ärimees. Ent see pole ainus, kes neil kannul on. Karm föderaalagent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) tabab alati märki. Kui ta saab ülesande püüda kinni Dom ja Brian, alustab ta oma löögirühmaga laiaulatuslikku rünnakut. Ent kui tema mehed läbi Brasiilia kihutavad, saab Hobbs aegamööda aru, et headel ja pahadel poistel ei ole sealkandis kuigi kerge vahet teha. Nüüd peab ta usaldama oma vaistu, et saak kinni püüda, enne kui keegi nad lihtsalt laiaks litsub... Kiired ja vihased 5 on järjekordne peatükk besniinilõhnalisest ja actioni-rikkast saagast, mis algas juba kümme aastat tagasi. 

Kommentaarid puuduvad