Meenuta, kuidas varalahkunud Paul Walkeri tütar elus tähtsat sündmust tähistas

uudised.ee

TV3 eetris jookseb juba mitmendat nädalat tuntud filmiseeria ''Kiired ja vihased'', mille viies osa on just täna tele-ekraanil. Kaheksa aastat tagasi hukkus traagilises autoõnnetuses üks peaosatäitjaid Paul Walker, kelle tütar Meadow Walker oli isa lahkumisel vaid 15-aastane. Tänaseks on noor naine sirgunud 22-aastaseks kaunitariks, kes möödunud suvel sõudis ka abieluranda. 

Traagiliselt hukkunud Hollywoodi tähe Paul Walkeri tütar pidas oma pulmi Dominikaani vabariigis ning isa asemel saabus ta mereäärsele registreerimisele „Kiirete ja vihaste“ staari Vin Dieseli käevangus. Meadow jagas olulist sündmust ka oma sotsiaalmeedias ja tema abikaasa on näitleja Louis Thornton-Allaniga. Pärast olulist sündmust jagas Meadow Instagramis ja imeilusat pulmavideot. Tseremoonial osales lisaks Meadow' ristiisale Vin Dieselile „Kiirete ja vihaste“ näitlejatar Jordana Brewster.

Paul Walker, kes mängis "Kiiretes ja vihastes" Brian O'Connerit, suri 2013. aastal toimunud traagilises avariis. Walker oli siis 40-aastane.

 

Kommentaarid puuduvad