Paha lugu! Kogu Martin Helme perekond nakatus koroonasse

uudised.ee

Riigikogu liikme Martin Helme abikaasa Eeva Helme teatas Facebooki vahendusel, et nende perekond on nakatunud koroonasse.

"Meie peres on praegu kõik koroonapositiivsed (v.a Iris, kes pole meiega kokku puutunud). Kõige esimesena nakatus Helena, siis mina. Seejärel juba meie väikesed Edward ja Gloria. Täna hommikul oli positiivne test Martinil ja Viktorial. Viktoria on väiksematega vaktsineerimata," paljastas Eeva. Ülejäänud pereliikmed on vaktsineeritud Moderna kahe doosiga.

Eeva Helme kritiseerib seda, et riigikogu ei toetanud kiirtestide tagasitoomist nakkusohutuse kontrollimiseks. "Kui me näiteks keegi poleks kodus kiirtesti teinud, et ah mingi külmetus on ligi, me oleme ju vaktsineeritud! Ja kogu lugu. Võiksime vabalt tänagi oma koroonapassidega minna sinna, kuhu parasjagu tuju oleks minna. Pass skaneeritakse ära, roheline linnuke kirjas ja voilaa! tere tulemast restorani, spaasse, teatrisse, miks mitte lennujaama jne jne. Õnneks on aga enamikel inimestel, meie nende hulgas, siiski südametunnistus alles ja praegusel ajal ikkagi kahtluse korral testitakse end ning hoitakse ära palju hullem, hoolimata, et valitsus, empaatiline peaminister, koalitsioonierakonnad ja Teadusnõukoda testi millekski ei pea," tõdeb ta.

Martin Helme tunnistas ka "Seitsmestele" antud intervjuus, et tema perekond nakatus koroonasse. "Minu vanem laps aastavahetusel sai koroona, ka tema oli vaktsineeritud. Mõni päev hiljem sai täisvaktsineeritud abikaasa koroona ja siis väiksed lapsed," tunnistas Helme ja lisas, et temal pole usku vaktsineerimisse. "Meil oli kogu perekond külmetushaiguses detsembrikuus ja see oli palju rängem kui praegune koroona."

Kommentaarid puuduvad