Muusik Sandra Nurmsalu ärritunult: lasete mitte ainult teistele, vaid ka iseendale lihtsalt näkku sülitada

uudised.ee

Eurolaulja Sandra Nurmsalu on sotsiaalmeedias mitmel korral häälekalt erinevatel teemadel sõna võtnud. Ta on kindlat seisukohta avaldanud koroonapiirangute kohta ja nüüd on lauljanna hingel valitsuse suhtumine ning loomulikult elekter.

''Kurb, et te sellised rajakad sinna etteotsa olete valinud... Mina küll seda teinud pole! Lasete mitte ainult teistele, vaid ka iseendale lihtsalt näkku sülitada. Tahaks näha, kaua seda seltskonda veel soojadel kohtadel hellitatakse.. ja millal massiliselt silmapaarid avanema hakkavad.

Irooniline on veel see, et sotsid, kes peaksid seisma praegu lihtrahva eest tagajalgadel, lasevad hoopis kõlama Riigikogu saalist mõtte, et eestlane tegeleb oma elektriarvet vaadates lihtsalt "populistliku kurvastamisega'','' kirjutab Nurmsalu oma sotsiaalmeedia postituses.

Loe kogu postitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad