Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-1
Ülehomme
23. jaan
-6...1
-13...3

Meelelahutus

Õudne! Tuntud suunamudija pandi välismaal luku taha: meile ei anta mitte mingit infot!

Foto: Foto: Liza Lind/Instagram
11:41 12. jaanuar 2022
Autor: uudised.ee

Maailmarändurist suunamudija Liza Lind kirjeldas oma Instagramis kentsakat vahejuhtumit, kuidas ta Trinidad ja Tobagosse reisides riiki lõksu jäi.

Liza alustas esmaspäeval kallimaga reisi Trinidad ja Tobagosse, kus neil ootamatult keelati riiki siseneda. Nüüd on Liza lukustatud uste taga ruumis, mille laest tilgub vett ning eestlannal pole aimugi, millal neil lubatakse riigist lahkuda.

"Kui me esmaspäeva hommikul Tallinna lennujaama jõudsime, siis me olime niivõrd rahul, sest olime (peaaegu) sooritanud kõik vajaliku ning olime valmis minema. Dokumentide hulk, mida me pidime ära täitma, tundus isegi minusuguse kogenud reisija jaoks liiast, aga iga järgneva turvavärava läbimine rahustas mind," kirjeldas Liza Instagramis.

"Aga rahulik on viimane asi, mis ma järgmised paar päeva (vähemalt) olen. Kui me jõudsime Port of Spaini (Trinidad ja Tobago pealinn – toim), siis öeldi meile, et me ei tohi riiki siseneda. Kuid nali ei lõppe seal, sest meile öeldi ka, et me ei saa lahkuda."


Foto: Instagrami kuvatõmmis

"Praegu hoitakse meid asutuses (ma ei nimetaks seda isegi hotelliks) ilma passideta, kahe lukustatud ukse, lukustatud värava, pideva järelevalve all, ning akende ees on trellid. Kas see meenutab teile midagi?"

"Meile ei anta peaaegu üldse infot, kuid meile on öeldud: meid testitakse mingi hetk ja kui test on negatiivne, siis pannakse meid Houstoni lennule. Millal? Pole aimugi."

"Meil ei lubata neti teel ühendust võtta ühegi lennufirmaga ega otsida mingit välist abi, sest "karantiini reeglid" näevad nii ette. Naine meie kõrval on olnud siin kaks nädalat ja kaks päeva, kuid ei ole ikka saanud infot selle kohta, mis toimub. Ärgem unustagem, et seda kõike tehakse "tervise ja turvalisuse" nimel."


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!