Räppar fenkii naaseb vaimuka ja klubihõngulise videosingliga “paranoia”

uudised.ee

Eelmisel aastal raadiotes rohkelt eetriaega saanud vene juurtega lemberäppar fenkii avaldas täna videosingli “paranoia”, mille lüürikas on taaskord oma panuse andnud räpipundi 5MIINUST liige Põhja Korea.

“Laul räägib loo ühest ebakindlast suhtest, milles puudub kõige olulisem – usaldus.  Oma elule tagasi vaadates on see kindlasti midagi, mida olen ise kogenud, mis on põhjustanud vaidlusi, pisaraid, lahkuminekuid. Kuigi teema võib tunduda üsna traagiline või isegi dramaatiline, siis laul jutustab seda lugu pigem koomiliselt, irooniliselt — dance house rütmis!” jutustab fenkii.

Loole on valminud ka suurejooneline ja vaimukas muusikavideo, mille produtseeris video fenkii ise koos Vita Pictura meeskonnaga. Video valmimise protsess oli võrreldes eelmiste videoprojektidega tunduvalt pikem ning võttis enda alla suisa mitu nädalat.

“Muusikavideo tootmine "paranoiale" oli samuti midagi uut, sest see on esimene fenkii muusikavideo, millel on mingisugune süžee. Filmimine kestis kokku 4 päeva, mis on kõigi varasemate avaldatud videotega võrreldes oluliselt pikem.  Näitlemine on miski, millega ma ei teadnud, kas ma saan hakkama – ega sa ei tea ju kunagi enne, kui ei proovi,” kirjeldab fenkii video valmimise protsessi.

fenkii: ““paranoia” tuleb välja pärast 8-kuulist pausi, mis oli täis tööd, stressi, kahtlusi, vaidlusi ja pisaraid, kuid õnneks mitte ühtegi lahkuminekut – jäägugi nii. Mulle meeldiks, kui te vaataksite Youtube'i videot ja annaksite teada, kui olete kunagi kogenud oma suhtes usalduse puudumist.”

Kuula fenkii uut lugu siit:

Vene juurega fenkii on uus nimi kohalikul muusikamaastikul, kelle nimi kõlab juba tuttavalt. 2020. aastal avaldatud debüütsingel “saame tuttavaks” lõi hulganisti laineid TikTokis. Eelmise aasta avas räppar “Teneti” stiilis mööda Laagna teed buss number 67 katusel sõites. Kevadel ilmus koostöös 5MIINUSE Põhja-Koreaga lugu “bangkok”, mis sai rohkesti eetriaega raadiotes. Kõrgete standarditega muusikavideod ja professionaalide käte all valminud biidid pole fenkiile võõrad. Viimased 7 aastat on fenkii ehk Serj Rimma töötanud videoproduktsiooniga tegelevas ettevõttes Vita Pictura ja sealse kõrge  taseme tõttu on ka fenkii standardid muusikavideotele väga kõrgeks kujunenud. Kohe kui fenkii sündis, teadis ta, et peab kogu oma kogemuse ja visiooni videomaailmast kaasa võtma.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad