Sünnipäevalaps Ingrid Teesalu meenutab oma esimest hetke ekraanil: kartsin tohutult tagasisidet

uudised.ee

TV3 "Seitsmeste uudiste" ankur Ingrid Teesalu tähistab täna oma 32. sünnipäeva. Tänaseks pea kümme aastat ekraanil säranud Ingrid sattus teleekraanile tegelikult läbi puhta juhuse. 

2013. aastal suundus Ingrid tööle TV3 "Seitsmeste uudiste" välisuudiste toimetaja kohale. Kuigi juba ülikoolis õppis Ingrid televisiooni (audiovisuaalset meediat), siis pigem kujutas ta end alati töötamas ette kaamera taga. 

"Esimene kord, kui ma olin eetris, oli siis, kui paluti, et ma teeksin ilmateadvustamist," rääkis Ingrid sarjas "Minu esimene..." . Kaks ilmateadvustajat olid jäänud haigeks ning õhtuse eetri jaoks oli vaja ilmateadvustamine ära filmida. "Mina istusin oma laua taga, toimetasin oma välisuudiseid ja siis järsku üks minu kolleegidest ütles, et kuule, miks sina ei võiks tulla ja ilma teadvustada näiteks," meenutas Ingrid esimest ekraanitöö ettepanekut. 

"Ma olin niivõrd šokis sel hetkel," rääkis Ingrid, et järgmistel hetkedel käsi kõik juba väga kiiresti - Ingrid suunati grimmi, anti ette ilmateadvustaja tekst ning juhatati õue, et ilmteadvustamine ära filmida. Esimene teletöö jõudis eetrisse juba sama päeva õhtul ning naine oli väga mures olnud tagasiside pärast. Ta ei julgenud enda sõnul isegi oma Facebooki vaadata, kartes tagasisidet. 

Esimene teletöö läks aga Ingridil edukalt. "Järgmisel päeval tuli Mart Mardisalu minu juurde ja ütles, et kuule, täitsa tubli olid," ütles Ingrid, et alates sellest ajast hakkakski ta ilma teadvustama. 2015. aastal sai temast juba "Seitsmeste uudiste" ankur.

"See ei olnud üldse minu ambitsioon," meenutas Ingrid, et ta ei olnud kunagi varem mõelnud eetritöö peale. "Kui minu hea kolleeg ei oleks tol hetkel maininud, siis võib-olla ma ei oleks kunagi teleekraanile läinud," tõdes Ingrid. 

[gallery ids="245572,245573,245574,245575,245576,245577,245578,245579,245580"]

Sarjas "Minu esimene..." rääkis Ingrid veel oma esimesest armumisest, kohtingust ning arvariist. Vaata täpsemalt videost:

Kommentaarid puuduvad