Timmeri taroskoop Martin Helme tähtkujule: see nädal ei ole teie kasuks…

uudised.ee

Viimasel ajal on taas meediapildis erinevate ütlemiste ja ettepanekutega poliitik ning EKRE esimees Martin Helme. Eile andis ka Riigikogu liikme Martin Helme abikaasa Eeva Helme Facebooki vahendusel teada, et nende perekond on nakatunud koroonasse. Vaatasime lähemalt, mida meie populaarne Timmeri taroskoop legendaarsle poliitikutele selleks nädalaks ennustas.

Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas Timmeri taroskoop. Poliitik Martin Helme on sündinud 24. aprillil ja tema tähtkujuks on Sõnn. Praktiline ja realistlik Sõnn on töövilju noppiv tähemärk. Neil on tarvis end armastuse ja iluga ümbritseda, suunates end materiaalsuse, hedonistlikuse ja füüsiliste naudingute poole. Inimesed, kes on Sõnni tähemärgi all sündinud, on sensuaalsed ja taktitundelised, hinnates puudutust ja maitse meelt inimese kõige väärtuslikumateks meelteks. Sõnnid on kindlad ja konservatiivsed, kuid ühed kõige usaldusväärsemad sodiaagimärgid, valmis vastu pidama ja oma valikutele kuni isikliku rahulolu saavutamiseni kindlaks jääma.

Mida ütlevad alanud nädalal Timmeri tarokaardid?

Sõnnide ellu tuleb üks inimene minevikust, kes on ühtlane just sellele tähemärgile haiget teinud. Sõnnil tekib soov olukorda parandada, aga samas ta kardab ja seda täiesti põhjendatult. Te ei loo seda suhet uuesti ja tegelete oma asjadega. Mõtlete palju oma elujärje parandamisele, oma tööle, karjäärile, puhkusele ja uutele asjadele. Nii mõnigi Sõnn hakkab otsima uut töökohta, kuid see nõuab palju tõestamist, kellel on ees ootmas just töövestlus. Timmer ei soovita muutusi, sest sellel ei ole mingit tulemust. Kui soovite praegu tööl edasi liikuda, siis see ei toimi, valitakse justkui keegi teine. Nädala lõpus on teil selline tunne, et te ei usalda mingeid asju. Praegu ei vii teid läbirääkimised edasi ja see nädal ei ole teie kasuks. Mis on soovitus nädalaks? Ära mõtle üle, võta rahulikult ja kõik asjad ei ole sinus kinni!

Kuula kogu ennustust Sõnnile lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad