Palju õnne! Egle Eller-Nabi teatas lapseootusest: juba üsna peatselt olen 3 lapse ema!

uudised.ee

Fitness- ja personaaltreener Egle Eller-Nabi teatas oma kodulehel, et varsti on tema ja maadleja Heiki Nabi perre oodata kolmanda lapse sündi. 

Oma kodulehel tehtud blogipostituses võttis Egle kõigepealt kokku lõppenud aasta, mis oli naise sõnul töiselt väga mitmekülgne ja pakkus väljakutseid. "Kui aga rääkida isiklikust elust, siis saab aasta 2022 olema väga erinev eelnevatest, sest mul on Sulle üks suur uudis – meie pere suureneb juba üsna peatselt!" jagas Egle lugejatega rõõmusõnumit. 

Egle sõnul on ta viimasel ajal hoidnud pisut madalamat profiili oma treeningprogammi Fitbody tegevustes, sest kolmas rasedus on olnud "põnev" väljakutse. "Juba üsna peatselt olen 3 lapse ema!" vihjas Egle, et kolmanda lapse sündi võib oodata juba lähiajal.

Egle ja Heiki abiellusid aastal 2010. Nende peres kasvab 9-aastane tütar Renata ja 4-aastane poeg Henri.

Vaata täpsemalt Egle Eller-Nabi kodulehelt.

Kommentaarid puuduvad