Südamlik tegu! Näitleja Henessi Schmidt asus koguma toetust Uganda kogukonnale: puhas joogivesi on suurim mure

uudised.ee

Eesti näitlejanna Henessi Schmidt asutas hiljuti heategevusorganisatsiooni MTÜ Little Bridge Foundation, millega soovib toetust koguda ühele Uganda kogukonnale ja sealsele lastekodule. Toetuste kogumise eesmärgiks on aidata kohalikel endale maad osta, kus nad saaksid ise oma toitu kasvatada, ehitada korralike elutingimustega lastekodu ja puhta joogivee saamiseks puurkaev. Puhta joogivee puudumine on näitlejanna sõnul ka üheks suurimaks probleemiks sealses piirkonnas. 

Hiljuti Ugandast naasnud Henessi käis külas "Seitsmeste" saates ning rääkis, kuidas sai alguse tema koostöö sealse kogukonnaga ning mida kohalik elu. "Kui ma olen avaliku elu tegelane või näitleja, siis mul on ka mingisugune hääl, mida ma peaksin kasutama vastutustundlikult ja mingi olulise mõttega võib-olla," rääkis Henessi, miks talle kogukonna aitamine nii südameasjaks on saanud.  

Vaata lähemalt:

Kommentaarid puuduvad