VAHVA MEENUTUS! Vaata, millistes eksootilistes riikides on “Kaks kanget” aastate jooksul seigelnud 

uudised.ee

Varsti jõuab TV3-e eetrisse Teet Margna ja Kristjan Jõekalda legendaarse reisisaate uus hooaeg, kus "Kaks kanget" suunduvad avastama Mehhikot. Mehed on reisisaadet teinud enam kui 10 aastat ja 8 hooaega ning läbitud on koos 17 erinevat riiki. Tegemist on kahtlemata populaarseima reisisaatega Eestis. 

Kuigi täna kell 20.00 on TV3 eetris kordus reisiseiklusest "Kaks kanget Tansaanias", siis tuletame meelde, milliseid maailmajagusid ning välisriike on alati lõbusad Teet ja Kristjan aastate jooksul külastanud. 

Kaks kanget Lõuna-Ameerikas
Reisisõbrad Kristjan ja Teet pakkisid esimest korda oma kohvrid 2009. aastal  ning suundusid esimesele reisile eksootilisse Lõuna-Ameerikasse. Esimesest reisiseiklusest on seega möödas juba 13 aastat tagasi. Mehed avastasid Peruud, Boliiviat, Tšiilit ja Ecuadori.  

Kaks kanget Venemaal
Kaks aastat hiljem otsustasid Teet ja Kristjan ette võtta midagi hoopis teistsugust ja teistmoodi eksootilist. 2011. aastal suundusid mehed reisile Venemaale. 
Mehed võtsid ette pika rongiretke algusega Tallinnast ja seiklesid läbi lõputu ning üllatava Venemaa kuni Jaapani mere rannikule Vladivostokki. 

Kaks kanget Indias
Ka järgmine reisiseiklus ei olnud meestel kergete killast ning pakkus nii üllatusi kui ka ekstreemsusi. 2013. aastal võtsid Kristjan ja Teet suuna Lõuna-Aasiale ehk täpsemalt ettearvatamatusse ja pöörasesse Indiasse. Mehed avastasid India äärmuslikku vaesust ning rikkust koos tõeliste kultuurielamustega. 

Kaks kanget Ameerikas    
2015. aasta reisiseiklus otsustasid mehed natukene kaasaegsemasse ja innovaatilisemasse kultuuriruumi seiklema minna. Ameerika Ühendriikides avastasid mehed suurlinnu ning avastati kuulsuste alleed, kuid nautisid autodega ringi sõites ka loodust rikkalikku loodust. 

Kaks kanget Kagu-Aasias
Peale kaasaegset USA reisi, otsustas legendaare teleduo võtta taas ette reisi eksootilisematesse maadesse. Nimelt 2017.aastal avastasid kanged Eesti mehed viiendal Kagu-Aasiat - Myanmari, Taid, Laost ja Kambodžat. Mehed panid end proovile erinevatel mägi- ja jõgimatkadel ning külastasid iidseid templeid ja Budhha kujusid.

Kaks kanget Sovetistanis 

   
2019. aastal reisisid Teet ja Kristjan Kesk-Aasia riikidesse. Kasahstan, Kõrgõstan, Tadžikistan ja Usbekistan - riigid, millest õhkab nõuka-aega, kuid millel on siiski väga omapärane kultuuriruum. Värvikirevad riided, suurepärased maitseelamused ning laiuvad kõrbed ja mägimaastikud ootasid "Kaht kanget" ees. 

Kaks kanget Jaapanis


Kristjani ja Teedu ehk „Kahe kange“ seitsmes seiklus viis nad 2020. aastal ülipõnevasse Jaapanisse. Reisi jooksul käivad armastatud telenäod läbi terve eksootilise saareriigi põhjast lõunasse 2700 kilomeetrit ehk pea kümne Eesti ulatuses! „Kaks kanget“ käisid avastamas Fuji mäge ja Okinawa saare randu, Kyoto geishasid ja Osaka tänavamelu. Loomulikult proovisid mehed ka kohalikke delikatesse ja rituaale.

Kaks kanget Tansaanias


2021. aastal, keset koroonaviiruse leviku tippaega, otsustasid Teet ja Kristjan taas kohvrid pakkida ning reisile minna. Kaheksas reisiseiklus viib esmakordselt rändurid mustale mandrile – Aafrikasse. Tansaania seiklus oli tõeliselt mitmekesine ja eksootikat jätkus igasse episoodi. Loodus oli selle reisiseikluse juures kahtlemata trump number üks – Aafrika kõrgeim mägi Kilimanjaro; hiiglaslik Serengeti rahuvspark lõvide, pantrite, gepardite, elevantide ja jõehobudega; Aafrika suurim järv Victoria ning sügavaim järv Tanganjika ja lõpetuseks imeline paradiisisaar Sansibar - kõik need imelised kohad vajasid avastamist. 

"Kaks kanget Mehhikos" jõuab vaatajateni juba tuleval hooajal! 
 

Kommentaarid puuduvad