Vau! Superstaar Alika Milova kohtus Jüri Ratasega: tema võit tõi Eestimaale rohkem ühtsuse tunnet

uudised.ee

Endine peaminister Jüri Ratas kohtus “Eesti otsib superstaari” saate võitnud Alika Milova ja tema ema Ekaterinaga ning jagas selle puhul jäädvustust ka sotsiaalmeedias. 

“Rõõm oli kohtuda “Eesti otsib superstaari” võitja Alika Milova ja tema ema Ekaterina Milovaga. Alika on erakordselt andekas noor laulja, kelle võimas võit superstaari saates tõestas taas, kui palju andekaid noori elab Eestis. Soovin südamest, et Alikal oleks ilus karjäär ja tema looming kõnetaks koduriiki pikalt. See on Eestile väga suur au, et meil on selliseid noori lauljaid nagu Alika, ning usun, et kindlasti tõi tema võit Eestimaale ka veidi rohkem ühtsuse tunnet, mida me väga vajame,” jagas Ratas Instagramis häid sõnu.

“Alika lauljakarjäär sai alguse Narvast, kui ta esimest korda esines vaid nelja-aastasena Narva linnuses. Tulevikuplaanidest rääkides oli rõõm kuulda, et noorel lauljal on käes bändi kokkupanek ning plaan tulevikus osaleda ka Eesti Laulul! Kuna Alika kirjutab ise muusikat, siis on edaspidi oodata tema repertuaarist palju huvitavat. Soovin Alikale südamest pikka loomingulist karjääri ja kõrget tähelendu!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jüri Ratas (@ratasjuri)

Ka Alika ise tegi sündmuse puhul toreda klõpsu. “Aitäh riigikogu ja Jüri Ratas, et kutsusite mind sellel ilusal päeval külla. Sain isegi ronida Toompea tippu,” kirjutas ta.

Kommentaarid puuduvad