Täna
21. jaan
-4...1
-6...1
Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-2

Meelelahutus

Vihje Delfile, suudlus eksiga ja BSH! Andrei Zevakini värske podcast paljastas nii mõndagi

Foto: Kollaaž: TV3
15:32 13. jaanuar 2022
Autor: uudised.ee

Äsja jõudis kuulajateni kauaoodatud ja paljunõutud Youtuber Andrei Zevakini ja tema parima sõbra Robin Valtingu ühine podcast "Mis siin toimub?", kus noormehed paljastasid nii mõndagi. Esmalt rääkisid mehed pikalt ja laialt sellest, kuidas nad esmakordselt kohtusid ja siis liiguti ka teiste tuntud inimesteni.

Uudo Sepa ja Kendra Katrina Könneli suhe

Andrei ja Robin reageerisid oma podcastis ühele sky.ee portaalis ilmunud artiklile, kus lahati erinevaid tuntud paaride suhteseiklusi. Jutuks tulid ka Uudo Sepp ja tema endine tüdruksõber Kendra Katrina Könnel, kes möödunud aastal meedias korduvalt oma suhtega figureerisid. Küll jõudsid noored kevadel teatada suhtesse minekust, kui juba sügisel suure draamaga lahku mindi. Mäletatavasti süüdistas Kendra noormeest lähisuhtevägivallas, ent seejärel võttis need süüdistused jälle tagasi.

"Aga kas sa mäletad, kuidas Uudo ja Kendra suhe avalikuks tuli?" uuris Robin Andreilt, kes muidugi teadis, kuidas see juhtus. Väidetavalt olid noored ühiselt otsustanud suhtesse minnes, et nad hoiavad seda infot endale. Järgmisel päeval aga olevat Kendra ise Delfile vihje saatnud, et on koos Uudoga suhtesse läinud. "Me ei saa siin konstanteerida fakti, me oleme lihtsalt kuulnud seda," ütlesid mõlemad, et ei saa antud fakti 100% kinnitada. "Võib-olla Kendra lükkab ümber meie jutu."

Merilin Mälk musitas Robiniga

Andrei pole oma endise tüdruksõbra Merilin Mälkiga suhelnud sest saadik, kui noorte teed omavahel lahku läksid. Küll aga nägi ta teda Raadio 2 aastahiti galal, peale mida liiguti seltskonnaga tema stuudiosse järelpeole. Kuidagi sattus sinna ka Mälk, kes siiski ukse pealt sisse lahti. "Ei, ma olin lihtsalt nagu... eee... kuidas, miks, kes ta siia kutsus," kirjeldas Zevakin oma reaktsiooni, kui ta ekstüdruk uksel seisis. 

"Mina siit podcast'i stuudiost hakkasin vaikselt minema, jalutan rahulikult vetsu poole. Ühel hetkel on Merilin mul vastas ja musitab mind huultele," avaldab Robin, kuidas tema parima sõbra ekskallim talle suud andis. Musiga see ka piirdus, aga hämmingut tekitas see neis kummaski siiski. "Musi sai läbi ja siis ma lihtsalt mõtlesin, kuidas ma käitun. Ma ei mäleta, kas ta ütles midagi, kell võis ka suhteliselt palju olla," meenutas Robin.

Brigitte Susanne Hundi ja Andrei sõjakirve matmine

Kui Andrei kunagi oma kanalil Brigitte üle veidi nalja tegi, sai seltskonnastaar tema peale tõeliselt pahaseks. Noored kohtusid möödunud suvel Kroonika Meelelahutusauhindade peol ja nagu Brigittele kohaselt, sündis skandaal: vanad "vihavaenlased" suudlesid! Pärast seda kohtusid Andrei ja Brigitte taas viimase jutusaates, kus matsid lõplikul sõjakirve maha. Legendaarne "üle piiri" moment jõudis ka Andrei fänninänni peale. "Mulle low-key täis Brigitte meeldib," sõnas Robin, kelle sõnul on nende omavahelisest suudlusest nii palju räägitud, aga ta enam ei jaksa. Andrei otsustas aga teemat siiski jätkata ja õhkas järjekordse pommi. "Siin sa näed musi, aga aftekal tuli suudlus ka," meenutas ta, kuidas Brigitte talle praktiliselt peale lendas. "See kestis suht vähe ja siis ta pani oma käed alla ja läks oma asjadega edasi!"


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!