Brigitte Susanne Hunt ei pääse Ameerikast minema: lend tühistati ja meiega ei suhelda!

uudised.ee

See nädal on reisisellide jaoks olnud tõeliselt keeruline. Mitte, et eeltöö oleks tegemata ja reisida poleks võimalik – ei, tuleb välja, ka põhjaliku eeltöö tegemise korral on võimalik rahaahnete ettevõtete ohvriks langeda!

Teisipäeval avalikustas tuntud suunamudija Liza Lind, et on jäänud lõksu Trinidad ja Tobagosse. Põhjaliku ülevaate oma Instagrami kontol andnud noor naine näitas, kuidas tegelikult on skeemi taga hoopis hotell, kes on leidnud viisi kuidas turistide pealt raha teenida – leitakse minimaalne viga reisidokumentides, mille nõue ei kajastunud üheski registreerimisvormis, ja turist asetatakse kinnimüüritud akendega hotelli luku taha. “Usu mind, see toob palju rohkem raha sisse kui tavaline turism, sellepärast neid isegi ei huvita kas turistid päriselt pääsevad riiki või mitte,” ütleb turvamees, kes Lizat ja tema poissõpra hotellis valvasid, kuid õnneks ausalt infot jagas. 

Eile õhtul selgus ka Brigitte Susanne Instagrami lugudest, et on koos oma mänedžeriga Miamisse lõksu jäänud – lennufirma lihtsalt tühistas nende tagasilennu ega võta enam nendega ühendust. Kuidas tuntud telestaar tagasi koju peaks saama, ei tea. Õnneks ei ole Brigitte pead norgu lasknud, vaid laseb hoopis Miami tänavatel tantsu.

Kommentaarid puuduvad