Lähedased meenutavad varalahkunud Kristi Ojasaart: ta oli imeline inimene!

uudised.ee

6. jaanuaril lahkus meie seast teletäht Kristi Ojasaar, keda jäävad meenutama tema elukaaslane, lapsed ja head sõbrad-tuttavad. Kroonikale jagas oma emotsioone Kristi hea sõbranna ja meigikunstnik Jana Boberg. 

Jana Boberg oli 19-aastane, kui Kristiga kohtus. "Kristi oli see, kelle kohta tänapäeval kasutatakse terminit "mõjuisik". Kuidagi mängeldes tegi ta kõike: õppis, töötas, kasvatas lapsi. Ta oli oma ettevõtmistes väga edukas, olles seejuures siiras, abivalmis ja heatahtlik. Olen talle nii tänulik, sest ta oli imeline inimene," meenutab Jana oma kallist sõbrannat.

Jana arvates on Kristi ja Mari hea näide neist, kelle headus sai alguse hoolivast perest: "Ta oli sealjuures siiras, abivalmis ja heatahtlik. Olen talle nii tänulik kõikide mälestuste eest, sest ta oli imeline inimene, hea ema, sõber ja kaaslane. Kui miski muret tegi, siis Kristi käest oli alati hea nõu küsida."

Loe pikemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad