Lõpp hea, kõik hea! Paradiisisaarele lõksu jäänud suunamudijad pääsesid vabadusse

uudised.ee

Hiljuti andis tuntud suunamudija ja maailmarändur Liza Lind oma sotsiaalmeedias teada, et on segastel asjaoludel Trinidad ja Tobagosse lõksu jäänud. Kuigi neil olid kõik dokumendid ja testid tehtud, ei tahetud neid riiki sisse lasta ja hoiti trellitatud akendega ruumis kinni. Nüüd aga teatab Liza, et lõpuks õnnestus neil sealt siiski pääseda ja tänaseks on noored jõudnud juba Mehhikosse.

"Meile ei anta peaaegu üldse infot, kuid meile on öeldud: meid testitakse mingi hetk ja kui test on negatiivne, siis pannakse meid Houstoni lennule. Millal? Pole aimugi. Meil ei lubata neti teel ühendust võtta ühegi lennufirmaga ega otsida mingit välist abi, sest "karantiini reeglid" näevad nii ette. Naine meie kõrval on olnud siin kaks nädalat ja kaks päeva, kuid ei ole ikka saanud infot selle kohta, mis toimub. Ärgem unustagem, et seda kõike tehakse "tervise ja turvalisuse" nimel," kirjeldas Liza toona. 

Nüüd on Liza ja tema kallim lõpuks saarelt pääsenud, aga lahkudes ei saanud nad isegi oma passe tagasi ja need anti hoopis reisisaatja kätte, kes need pärast Trinidad ja Tobagost lahkumist pidi paarile tagastama. Kuid reisisaatja andis passid neile koheselt tagasi ja imestas, miks noorpaari riiki ei lastud.


Foto: Instagram

"Nad jälitasid meid kõikjale, ka vetsu, arvates, et me tahame nende hoole alt põgeneda ja sinna jääda. Ma ei tea, miks nad eeldavad, et me üldse tahame sinna jääda," imestas Liza.


Foto: Instagram

Raskused ületatud, otsustasid noored kodumaale naasmise asemel hoopis Mehhikosse minna.


Foto: Instagram

Kommentaarid puuduvad