Naine koob, mees täidab mehaaniku rolli! Vanapaar ühendas hobi tööga, et pensionile lisaraha teenida

uudised.ee

Kehras elavad Milvi ja Jüri Paas on koos leidnud vahva viisi, kuidas igakuisele pensionile lisaraha teenida. 60 aastat koos elanud abielupaar otsustas hakata müüma omatehtud kaltsuvaipasid, mis on sotsiaalmeedias ostjate seas väga populaarseks osutunud.

Veel eelmisel sügisel oli vaibakunstnik Milvi mõelnud, et müüb kangasteljed maha, kuid elektrihinna kallinemine pani ta meelt muutma. "Siis tuli see elektri jama ja siis ma mõtlesin, et nüüd ma ei müügi neid telgesid. Nüüd ma ikka koon veel natukene," rääkis Milvi.

Vanavanemate tööd hindas väga lapselaps Sigrid, kes pani nende kaltsuvaibad sotsiaalmeediasse müüki. Huvi vaipade vastu tekkis väga kiiresti ning ilusate põrandakatete pärast on tekkinud sotsiaalmeedias isegi konkurents. 

"Ma ei ole raha peal kunagi väljas olnud, ma olen selle peale, et meil oleks kahepeale ikka tegevust," tõdes vaibakunstnik Milvi, kuid lisas, et muidugi on rõõm, kui kootud kaltsuvaibad ka omale kodu leiavad, mitte ei jää seisma.

Kaltsuvaipade tegemisest on saanud abielupaari jaoks igapäevatöö ning igal hommikul sammub Milvi maja kõrval asuvasse saunaruumi kangastelgede taha tööle. Kui Milvi tegutseb telgede taga ja koob vaipu, siis abikaasa Jüri lõigub vaipade jaoks vajalikku materjali ning hoolitseb kangastelgede eest ehk täidab peamehaaniku rolli. "Kuna teljed on vanad ja logisevad, siis ta parandab neid," rääkis Milvi oma abikaasa tööst.

Lisaks on abikaasa tööks jäänud ka majapidamise eest hoolitsemine ja söögi valmistamine. "Mobiilidega oleme ühenduses. Mees helistab, et söök on valmis ja tule nüüd sööma," rääkis Milvi, et kui varasemalt ei pidanud abikaasa kunagi süüa tegema, siis nüüd on Jüri söögitegemise kenasti ära õppinud.

Vaata lähemalt videost:

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad