Poleks arvanud! Mihkel Raud tõdes hirmu avaliku esinemise ees: olen õppinud seda varjama

Ehkki Mihkel Raud on aastaid avalikkuse ees olnud nii lavadel esinedes kui ka televisioonis saatejuhi ja kohtuniku rollis tegutsedes, tõdes mees, et tegelikult valdab teda suur hirm avaliku esinemise ees. 

Mihkel käis külas "Seitsmeste" saates, et rääkida algava hooaja plaanidest. Mihklil on TV3 eetris tulemas oma saade "RAUA väitlusstuudio", kus hakatakse erinevate poliitikutega päevakajalistel teemadel arutlema, ning samuti toimub juba järgmisel nädalal tema uue bändi esimene kontsert.

Kuigi Mihkel tundub lavadel ja televisioonis alati väga enesekindlana mõjuvat ning on tuntud oma julgete sõnavõttude pärast, valdab teda suur hirm avaliku esinemise ees. "Ma võib-olla olen õppinud seda varjama," rääkis Mihkel "Seitsmestes", et olgu selleks laval esinemine või töökoosolekul sõnavõtmine, siis tegelikult valdab see hirm kõiki inimesi igapäevaselt.

Mehe sõnul on muusika juurde naasmine pakkunud talle suurt emotsionaalset ja vaimset rahuldust, kuid hirm eesotava kontserdi ees valdab teda siiski. 

Oktoobri alguses uue muusikalise koosseisuga esimese eestikeelse soolosingli ”Saab saab” avaldanud Mihkel Raud annab esimese soolokontserdi juba tuleval teisipäeval, 18. jaanuaril Fotografiskas.

Vaata intervjuud Mihkel Rauaga videost:

 

 

Kommentaarid puuduvad