Kuidas meeldib? Superstaarisaate finaalist välja jäänud laulja rabab kuulajaid omakirjutatud looga

uudised.ee

Saates "Eesti otsib superstaari" poolfinaali jõudnud andekas laulja Andres Estna jagas jälgijatega klippi enda kirjutatud loost. 

Varasematel aastatel on nii mitmedki lauljad saanud tänu superstaarisaatele tuule tibadesse ja seda isegi juhul, kui nad pole finaalidesse jõudnud. Noor ja andekas Andres Estna oli üks neist lauljatest, kes jõudis eelmisel aastal staarisaates poolfinaali, kuid kohtunikud teda lohutusvooru ei valinud. Saate teekonna lõppemine noormeest muusikamaailmast aga loobuma ei pannud. 

Saatest väljalangedes kinnitas Andres, et ei plaani kitarri põõsasse visata. Noormees rääkis juba toona, et tal on muusikaga suured plaanid -  kirjutada omaloomingut ning teha koostööd erinevate Eesti artistidega. Elu24-le rääkis noormees sügisel, et tal on soov veel sama aastanumbri sees välja anda oma debüütsingli. 

Debüütsinglit Andreselt 2021. aastal ei ilmunud, kuid see võib saada tõenäoliseks juba selle aastanumbri sees. Paar päeva tagasi jagas Andres jälgijatega enda kirjutatud akustilist lugu. "Kirjutasin loo mõni aeg tagasi. Plaksutage kaasa, kui meeldib!" kirjutas noormees postituse juurde.

Andrese enda sõnul ongi ta pärast saadet järjepidevalt keskendunud uue muusika kirjutamise ja salvestamise peale. "Viimastel aastatel on mulle südamelähedaseks saanud country-pop stiil, mistõttu ongi sellel lainel peatselt plaanis välja lasta oma debüütsingel," kinnitab Andres debüütsingli ilmumist. 

Laulja sõnul oli “Eesti otsib superstaari” saade vinge võimalus nii lavalise kogemuse kui uute tutvuste poolest. "Juba kogu saate tiim on niivõrd professionaalne, et ainuüksi need tutvused võivad elus marjaks ära kuluda. Eesti muusikamaastikul on superstaarisaade kindlasti hüppelaud, mida oleks patt kasutamata jätta," tõdeb Andres.

Kuula Andrese akustilist pala noormehe Instagramist:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andres Estna (@andresestna)

Kommentaarid puuduvad