Luisa Rõivas hindab koos abikaasaga sportimist: igas suhtes on asju, mida laste kuuldes rääkida ei saa

uudised.ee

Hea eeskuju saadikuna võttis Luisa Rõivas (34) lõppenud aasta alguses vastu väljakutse osaleda poolpikal Ironman 70.3 Tallinna triatlonil. Eesmärk oli suur ja kahtlejaid, kas Luisa ettevõetu ikka ära teeb, oli palju. Kange naine jõudiski edukalt finišisse ja plaanib sama teha (pisut kiiremalt) ka sel aastal, vahendab Anne&Stiil. Intervjuus räägib naine lähemalt, kuidas on kulgenud tema teekond teadlikuma treenimiseni.

Kellegagi koos treenimise plussiks peab Luisa võimalust samal ajal jutustada. “Jooksu­rütm on parem ja tegelikult mõjub see ka tervislikumalt, kui suudad joostes rääkida. See tähendab, et sa ei aja pulssi liiga kiireks.” Kui paljud naised muretsevad, et mehed kipuvad neist kiiremini ja kauem jooksma, siis Luisal sellega probleemi ei tekkinud.

“See, kui mees natukene rahu­likumas tempos jookseb, ei tee talle sugugi halba. Ja kui Taavi tahtiski pikemalt joosta, aga mina mitte, siis pöörasin lihtsalt koju tagasi. Igas suhtes on asju, mida laste kuuldes rääkida ei saa, ja selles mõttes on koos sportimine väga hea võimalus kahekesi olla.”

Loe täispikka intervjuud Luisa Rõivasega lähemalt Anne & Stiilist.

Kommentaarid puuduvad