Mari Ojasaar meenutab sünnipäeval varalahkunud kaksikõde: nüüd algab minu jaoks uutmoodi tähistamine

uudised.ee

Täna on sünnipäev ettevõtjal ja meigikunstnikul Mari Ojasaarel, kes tegi sotsiaalmeediasse südamliku postituse oma varalahkunud õe Kristi Ojasaare mälestamiseks. "Nüüd algab minu jaoks uutmoodi sünnipäevade tähistamine," kirjutas Mari. 

6. jaanuaril lahkunud Kristi oleks samuti tähistanud täna 39. sünnipäeva. Kaksikõe Mari sõnul veetsid nad alati kõik sünnipäevad kaksikõega koos. "Alati jaganud seda erilist pàeva kalli ôega," kirjutas Mari, et tänane sünnipäev toob talle erinevaid tundeid. "Tihti me ei vajanudki tàhistamist. Lihtsalt teineteisele olemas olemisest ja ônne soovimisest meile piisas. Sellega oli kôik olemas," tõdes Mari, et pole kunagi sünnipäeva nii üksinda vastu võtnud. 

"Nüüd algab minu jaoks uut moodi sünnipäevade tàhistamine," kirjutas Mari, et elus ja terve olemine on juba tähistamist väärt. 

Vaata ja loe lähemalt Mari Ojasaare Facebooki postitusest:

Kommentaarid puuduvad