Uhke issi Lauri Pedaja: miski pole suutnud Aria liitumist meie perega üle lüüa

uudised.ee

Lauri Pedaja on tõeliselt uhke isa, kelle Instagrami kontot kaunistavad viimasel ajal pisitütre seltsis veedetud kaunid perepildid. Lauri tõdes, et jagab viimasel ajal ainult perepilte, sest miski pole suutnud tütre sündi üle trumbata. 

Lauri Pedaja ja tema kihlatu Gethel Burlaka perre sündis eelmisel aasta kevadel tütar, kes sai nimeks Aria.

Lauri sotsiaalmeedia on peale seda täitunud kaunite perepiltidega. "Jah. Nii ongi. Lauri postitab nüüd ainult Ariaga pilte," kirjutas uhke isa viimati postitatud pildi alla. "Äkki sellepärast, et 8.5 kuud hiljem pole miski muu suutnud Aria liitumist meie perega üle lüüa," selgitas Lauri jälgijatele, miks ta viimasel ajal ainult perepilte on hakanud jagama. 

Lauri lisas naljatades, et ei hakka endast maal pilte tegema ning eriline loodusfotograaf pole ta samuti, et fotojahti pidama minna, seega peaksid kõik tema jälgijad lapsepiltidega ära harjuma. "Olge üldse õnnelikud, et viitsin siia midagi postitada," lisas mees. 

Vaata armsaid pilte Lauri Pedaja Instagramist: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja)

Kommentaarid puuduvad