Kristjan Jõekalda südamesõprusest Jaagup Kreemiga: reisilt tulles helistan enne Jassile kui abikaasale

uudised.ee

Võib olla laiem avalikkus ei teagi, et Kristjan Jõekalda (50) ja Jaagup Kreem (48) on suured südamesõbrad. Nad tutvusid, kui õppisid Tallinna Pedagoogilises Instituudis (tänane Tallinna Ülikool) näitejuhtimist. Kui meestelt pärida, mis on aastatepikkuse sõpruse saladus, viskavad nad nalja, et see on selline meeste värk, mida ei oska kohe seletada, vahendab Kroonika.

"Enne lähen naise ja lastega tülli kui Kristjaniga," ütleb muusik Jaagup Kreem ja Jõekalda lisab omalt pootl, et reisilt tulles helistan enne Jassile kui abikaasale. "Alati tuleb teineteisele kalleid kingitusi teha," muigab Jaagup, kellele Kristjan viimati Mehhikost suure pudeli tekiilat tõi. Kristjan lisab, et kingid palsameerivad kõik haavad.

Milline on sõpruse retsept?

Kristjan: Retsepti ei oska öelda, sest see sõltub paljudest asjadest. Igal inimesel on erinevad komponendid. Kellel on tartapuder ja sealiha, kellel mannavaht ja hapukoor. Kuidas asi kokku kõlab, seda teavad ainult nemad ise.

Jaagup: Kui hakata retsepti järgi sõprust otsima, siis tõenäoliselt lõpeb see katastroofiga ja keegi lämmatab kellegi ära.

Loe täispikka intervjuud lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad