Segaduses olnud Synne Valtri: ma ei otsi skandaali, vaid loogilist seletust

uudised.ee

Palavalt armastatud lauljanna jagas sotsiaalmeedias infot, et tema kodukohas kadus eilse tormi tõttu suisa elekter 11 tunniks. Synne Valtri sattus segadusse, kui ta uuris oma energiatarbimist Eesti Energia äpist.

Synne Valtri tegi sotsiaalmeediasse oma elektritarbimise kohta eile postituse ja võime öelda, et tänaseks on olukord selgust saanud. Kuid segadus tekkis sellest, et Synne majapidamine kaotas tormi tõttu pikaks ajaks elektri, kuid tarbimise näit jätkas töötamist. Synne kuvatõmmisest väib järeldada, et ta oli päeva jooksul tarvitanud elektrit ligi 30 kWh. Kuvatõmmised olid tehtud vastavalt siis kell pool 11 hommikul ja pool kümme õhtul.

''Selgitage mulle nüüd palun hästi lihtsalt ja aeglaselt. Ligi 11h ei olnud meie kandis mitte kellelgi elektrit. Uuendatakse viitega, mitte sekundi täpsusega? Ma ei otsi skandaali vaid loogilist seletust,'' seisab postituses. Lauljanna on juurde märkinud, et targad tegi talle selgeks, et äpp näitab päevase viitega ja segadus tekkis sellest, majapidamine oli pikalt elektrita, kuid tarbimine justkui äpi andmetel jätkus.

Üks kasutaja on kommeteerinud, et elektri tarbimise näitu uuendatakse tõesti mõningase viivitusega. ''Ehk siis isegi kui reaalselt elekter puudus, siis näitudes see ei kajastu nii kiirelt. Lisaks kui järsku tuleb elekter tagasi, lükkab see kõik seadmed full modes tööle ja sealt tuleb ka mega tarbimine.'' sõnab kommenteerija.

Vaata postitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad