Sünnipäevalaps Mihkel Raud avastas kaalulangetuse saladuse: kordki elus on kasu algkooli matemaatikast

uudised.ee

Star FM hommikuprogrammis käis külas tänane sünnipäevalaps, muusik ja saatejuht Mihkel Raud, kes tõdes, et on väga lihtsa matemaatika abil suutnud poole aastaga oma kehakaalust pea 15 kilogrammi alla võtta. "Kordki elus on kasu algkooli matemaatikast," arvas Mihkel. 

Täna 53. sünnipäeva tähistavat Mihklit saatsid raadiointervjuus kiidusõnad tema muutunud välimuse kohta. Mees tunnistas, et on ennast korralikult kätte võtnud ning kaotanud poole aastaga rohkelt kaalu. Mihkli sõnul ei tee ta midagi ekstreemselt, vaid lihtsalt jälgib toitumist ja teeb järjepidevalt trenni. 

"Toitumisega on väga lihtne matemaatika. Kordki elus on kasu algkooli matemaatikast," rääkis mees, et koolis käies pidas ta matemaatikat kõige mõttetumaks aineks. "Nüüd olen lõpuks arusaamiseni jõudnud, et matemaatika on jumala peen asi. Matemaatikaga on võimalik võtta alla," rääkis Mihkel. Mehe sõnul tuleb lihtsalt vaadata, et sa kulutaksid päeva jooksul rohkem energiat kui sa endale sisse sööd. 

Mihklil on energia kulutamise ja tarbimise arvestamiseks nutikell, kuhu ta sisestab söödud toidu ja mis mõõdab trenni tehes tema energiakulu. "Kogu aeg arvutadki," rääkis Mihkel, et hoiab pidevalt arvutustel silma peal. 

Saatetiim kinkis Mihklile sünnipäevaks ka tordi ning Mihkel ütles, et ta pole loobunud magusa söömisest ning võiks vabalt selle terve tordi ära süüa. Tuleb lihtsalt jälgida, et selle suure kalorihulga ära kulutad, tõdes Mihkel.

Kuula Mihkel Rauaga tehtud intervjuud hommikuprogrammist.

Kommentaarid puuduvad