SUVISED KLÕPSUD: Kelly Sildaru nautis Los Angeleses väljateenitud puhkust

uudised.ee

Eesti vigursuusataja Kelly Sildaru jagas möödunud nädalal oma sotsiaalmeedia kontol kauneid fotosid puhkusereisist Los Angeleses. 

Eelmisel nädalal, 10. jaaunaril Mammothis toimunud freestyle-suusatamise pargisõidu MK-etapis võitis Kelly Sildaru esimese koha. Peale võistlust suundus Kelly ookeani taha puhkust nautima. Praegusel ajal on Los Angeleses päeviti umbes 20 soojakraadi, mistõttu sai Kelly käia ka rannamõnusid nautimas. 

Kelly puhkus ei olnud aga pikk, sest juba 21-23. jaanuarini toimuvad Aspeni X-mängud, kuhu Kelly võistlema suundub. "Oli tore nädal LA-s, aga nüüd X-mängudele," kirjutas Kelly on viimase reisipildi juurde.

Vaata Kelly puhkusepilte tema Instagrami kontolt:

 

Kommentaarid puuduvad