Kuidas meeldib? Kunagine lapslaulutäht Toomas Uibo tuli välja uue muusikapalaga

uudised.ee

Eile käisid “Seitsmestes” külas muusikud Toomas Uibo ja Urmas Lattika, kes on tulnud välja uue muusikalise palaga. Pärast 36 aastat muusikamaailmas tagasi olles tõdeb Uibo, et lavadele naasmine oli alguses küllaltki hirmutav, kuid ta hakkab vaikselt lavalaudadega harjuma. 

Lapstäht Toomas Uibo sai eestlastele tuntuks kodumaises filmis “Kevad südames”. Toomas meenutab tänasel päeval “Kevad südames” võtteid heldimusega. “See oli lapsepõlves üks meeldejäävamaid suvesid,” rääkis Toomas. Mees tõdes, et ega ta toona lapsena väga aru ei saanud, mida täpsemalt filmivõtetel tehti, kuid tal õnnestus filmivõtetel palju uusi sõpru saada ning see oli äge projekt. 

Uibo sõnul ei oleks ta võib-olla julgenudki lavadele naasta, kui ei oleks olnud “Maskis laulja” saadet, millest ta 2020. aastal osa võttis. “Ilma maskita ei ole tihanud küll kuhugi minna, aga see fomaat andis julgust, et mis seal ikka. Keegi ju ei tea, kes seal maski taga on,” tõdes Uibo. 

Toomas Uibo ja Urmas Lattika annavad 6. märtsil ka ühe täispika kontserdi, kus nende uus lugu samuti esitusele tuleb.

Kuula Toomas Uibo ja Urmas Lattika uut muusikalist pala videost:

Kommentaarid puuduvad