Õudne! Tanja Mihhailovat tabas kole haigus: pidime ka kiirabi kutsuma

uudised.ee

Lauljatar ja raadiosaatejuht Tanja Mihhailovat jagas sotsiaalmeedias, et haigestus salmonelloosi, mille tõttu vaja ka kiirabi abi sekkumist. 

Tanja jagas eile Instagrami kontol postitust, kus andis teada, et kole haigus murdis ta paariks päevaks maha, kuid tunneb end juba nüüd paremini. “Salmonella… sõna kõlab ilusti, kogemusena… not so much (mitte nii väga – toim),” kirjeldas Tanja mürgitust, mis talle osaks sai. 

Elu24-le andis Tanja teada, et põdes mürgitust raskelt. “Pidime ka kiirabi kutsuma, pumbati igast aineid täis. Palavik oli 39. Ega väga mugav olemine just polnud,” rääkis lauljatar Elu24-le. “Paar päeva täitsa lamavas positsioonis!”

Loe täpsemalt Elu24-st.

Tanja Mihhailova postitus:

Kommentaarid puuduvad