Uudo Sepp meenutab kentsakat lahkuminekut: otsustasime, et saan edasi liikuda vaid ühel juhul

uudised.ee

Laulja Uudo Sepp jagas oma jägijatele Instagramis kentsakat lugu lahkuminekust, mida nimetab tänase päevani elu parimaks lahkuminekuks. 

Uudo meenutas, kuidas põhikoolis käies armus ta ühte tüdrukusse. "Temaga oli kõike tore koos teha ja nii ma kiindusin temasse aina rohkem. Tegin talle luuletusi ja viisin magusaid kingitusi. Ükskord isegi ühe shokolaadikreemi, kuhu kaane sisse kirjutasin armsa luuletuse," rääkis Uudo, kuidas neiu nimel võitles. 

Ühel hetkel hakkas tüdruk aga Uudost eemale hoidma. "Alati tulid tal ette teised plaanid," meenutas Uudo. Siis hakkas Uudo suhtlema tüdruku sõbrannaga, kes oli ka juhuslikult Uudo hea sõbra tüdruksõber. "Sain tema käest teada, et tüdrukul on nüüd uued tuuled. Tüdruku sõbranna tuli meile ükskord külla ja ta tõi mulle mu südame murdnud tüdruku poolt antud shokolaadi! Sõbraga ühiselt otsustasime, et saan edasi liikuda vaid ühel juhul! Peame selle shokolaadi põlema panema!" rääkis Uudo. 

"Sõitsime sõbra krossikaga linna äärde sillale, kallasime krossikast kütust ja nii panin ma enda valusad tunded põlema," meenutas Uudo. "Tänase päevani üks parimaid lahkuminekuid mu elus!" kinnitab laulja. 

Loe täpsemalt Uudo Sepa Instagrami postisusest:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp)

Kommentaarid puuduvad