Vot nii! Vägeva kontserdiga sünnipäeva tähistanud Mihkel Raud: tõeline elu algab meestel neljakümneselt

uudised.ee

Muusik Mihkel Raud andis eile esimest korda oma uue bändiga uhke sünnipäevakontserdi. Teisipäeval 53. sünnipäeva tähistanud muusik tõdes, meeste jaoks hakkabki elu pihta alles neljakümnendates ning edasi läheb ainult paremaks.

Mihkli sünnipäevakontsert toimus eile õhtul Fotografiskas. Uue bändi kontserdile kogunes mitmeid Mihkli sõpru kui ka fänne ning kontsert oli juba välja müüdud mitu nädalat varem. Mihkel käis eile, sünnipäeva hommikul külas ka Star FM hommikuprogrammis, et oma sünnipäevast ja kontserdist lähemalt rääkida.

"Mulle väga meeldivad sünnipäevad. Kõik teevad näo, et sa lähed neile korda... ja tegelikult lähedki," rääkis Mihkel, et on alati nautinud sünnipäevade tähistamist. Saatejuhid uurisid, et miks otsustas laulja korraldada oma sünnipäeva õhtul suure kontserdi, mitte ei naudi niisama sõprade õdusat seltskonda. Mihkli sõnul ongi ta tavaliselt sünnipäevadel käinud mõne sõbraga restoranis söömas. "Lihtsalt seitsme sõbra asemel on hoopis 150, pluss veel need inimesed, kes on pileti ostnud," rääkis Mihkel, et sel aastal tuleb sünnipäev aga oluliselt suuremalt ja ta loodab kõiki sõpru oma õhtusel kontserdil näha. 

Muusiku sõnul ei tähenda 53-aastaseks saamine midagi erilist. Muutus toimus pigem siis, kui saabusid neljakümnendad. "Kuni neljakümnenda eluaastani on selline tilu-lilu, vähemalt meeste elus. Aga tõeline elu - arusaamine sellest, mis elamine endast kujutab, algab umbes neljakümneselt," tõdes Mihkel. "Mida edasi, seda paremaks läheb," rääkis muusik, et on rahul sellega, kuhu ta elus praegu jõudnud on. 

Mihkli uus bänd sai hoo sisse eelmisel aastal ning koosseisu kuuluvad veel Antti Kammiste, Tõnis Kivisild, Eric Kammiste ja Mikk Simson. Esimene soolosingel "Saab, saab" anti välja oktoobri algul, kui avalikustati ka bändi nimi - Mihkel Raud. "Me arutasime korra, et äkki paneks mingi nime bändile," tõdes Mihkel, et valikus oli bändile ka mõni legendaarsem nimi panna, kuid liikmed otsustasid siiski artisti nime juurde jääda. "Kui sa lähed Mihkel Raua kontserdile, siis sa lähed Mihkel Raua kontserdile," tõdes Mihkel, et nii ei teki ühelgi külastajal arusaamatust, millise artisti kontserdile ta tulnud on. 

Kuigi muusiku sünnipäevakontsert oli välja müüdud, ei pea Mihkli arvates fännid muretsema. "Hetkel ma ei oska ühtegi kuupäeva välja hüüda, aga me mängime ja suurima rõõmuga," kinnitas Mihkel, et esinemisi tuleb nii sel kui ka ülejäänud aastatel veel palju. 

Täispikka intervjuud Mihkel Rauaga saad järele kuulata Star FM hommikuprogrammist.

 

 

Kommentaarid puuduvad