Grete Paia oma esimesest kokkupuutest politseiga: käima oli tõmmatud tõeline draama!

uudised.ee

Noorte lemmik, tuntud laulja, laulukirjutaja ning kahekordne Eesti Laulu poolfinalist avab end ja jagab meile värvikaid hetki oma esimestest kordadest. Formaadis “Minu esimene” paljastab Grete Paia, miks käis Eesti Politsei noore neiu ukse taga ja millise maailmakuulsa laulja piitseptist on ta katsunud.

”Kindlasti ei ole see täiesti esimene kokkupuude, aga selline tõsisem. Ma olin ülikoolis ja mul oli mitmel päeval järjest esinemised. Laupäeval oli kursavenna sünnipäev ja ta pidas seda klubis PRIVÉ. Ma ei tarvitanud mitte ükski päev tilkagi alkoholi, aga olin hästi väsinud, seega lahkusin peolt öösel kella 2 või 3 ajal. Ärkasin pühapäeval kodus üles selle peale, et keegi peksis ukse taga ja see oli Eesti politsei,” rääkis ta.

Miks politsei Grete ukse taga käis, kuula juba lähemalt videost:

Kommentaarid puuduvad